tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Καρατζαφέρης: "Ο Τατούλης έβαλε πλάτη για να γυρίσει ο Σαμαράς στη ΝΔ"!!!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καρατζαφέρης: "Ο Τατούλης έβαλε πλάτη για να γυρίσει ο Σαμαράς στη ΝΔ"!!!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΝΝΙΑ 9,89» μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ξανά στην υποψηφιότητα Τατούλη.. 
Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Μα πώς μπορεί να είμαι εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ όταν στηρίζω πάνω από 50 δημάρχους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις της Ελλάδος και στηρίζω έναν μόνον του ΠΑΣΟΚ;
    Πώς γίνεται να στηρίζω 4 περιφερειάρχες της ΝΔ -άνευ αντιπαροχής- και κανέναν του ΠΑΣΟΚ; Στο θέμα του Περιφερειάρχη Αττικής είχα προτείνει στον κ. Σαμαρά τον κ. Αβραμόπουλο πριν ακόμη προταθεί ο κ. Κικίλιας. Ο κ. Αβραμόπουλος είναι αναμφισβήτητα το πλέον προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης και θα τον υποστηρίζαμε και εμείς και θα πηγαίναμε απέναντι στον Σγουρό. Με τον κ. Κικίλια πώς να πω εγώ ναι;
    Τα ίδια είπα στον κ. Σαμαρά και για τον κ. Τατούλη που είναι ...

γέννημα-θρέμμα της παράταξης. Τόσα χρόνια, υπουργός Πολιτισμού πριν από σένα, που αυτός έβαλε την πλάτη του για να μπεις εσύ το 2004 ξανά στη ΝΔ. Πάλι μου είπε «όχι».
blogger hit counter