tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γυναίκα εξαφανίστηκε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και βρέθηκε ζωντανή σε ρεματιά 50 μέτρων!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γυναίκα εξαφανίστηκε στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και βρέθηκε ζωντανή σε ρεματιά 50 μέτρων!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μία 50χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε, γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής, από το σπίτι της, στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας. Περίπου μια ώρα μετά, κάτοικος της περιοχής την είδε, να κινείται πεζή, στο δρόμο προς ...
Καρυές.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 9.00 το βράδυ και αμέσως κατευθύνθηκαν προς την Κυνουρία, άνδρες της ΟΠΚΕ Αρκαδίας, οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς του Α.Τ. Άστρους, ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό της.
Η έρευνα έγινε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού πέρα από το σκοτάδι, επικρατούσαν θερμοκρασίες υπό το μηδέν και μάλιστα εκείνη την ώρα χιόνιζε στην περιοχή.
Τελικά, περίπου στις 11.00 το βράδυ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα, σε μία δύσβατη περιοχή, περίπου ένα χιλιόμετρο, έξω από τον Άγιο Πέτρο. Η γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή, σε μία ρεματιά περίπου 50 μέτρων, όπου είχε πέσει.
Ήταν παγωμένη και αν η αστυνομία δεν την έβρισκε εγκαίρως, τότε η υπόθεση θα είχε άλλη εξέλιξη…
Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, η γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή και της προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Αγίου Πέτρου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter