tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Καρναβάλι στη Μεγαλόπολη με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος…

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Καρναβάλι στη Μεγαλόπολη με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος…

Η άποψη ότι οι φετινές εκδηλώσεις του καρναβαλιού, πρέπει να γίνουν με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος και να χρησιμοποιηθούν υλικά που ...υπάρχουν από παρελθόντα έτη, χωρίς να προκύψουν νέες δαπάνες, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τη Δημοτική Κοινότητα Μεγαλόπολης.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, Θεόδωρος Στασινός, στην εισήγηση του, που τελικά εγκρίθηκε, είπε τα εξής: «Όπως γνωρίζετε, διανύουμε μια δύσκολη χρονιά, στην οποία επιβάλλεται να μην υπάρχουν υπερβολές στις δαπάνες των εκδηλώσεων του Δήμου.
Στον Δήμο μας εδώ και χρόνια πραγματοποιούνται με επιτυχία καρναβαλικές εκδηλώσεις οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν ακόμα και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Προτείνω να γίνουν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Να χρησιμοποιηθούν υλικά που υπάρχουν από παρελθόντα έτη, χωρίς να προκύψουν νέες δαπάνες. Να γίνει μεγάλη προσπάθεια του Δήμου για την εξεύρεση χορηγών.
Στην κυριακάτικη παρέλαση Τα πεζοπόρα τμήματα να καταλήγουν στην κεντρική πλατεία ώστε να παραταθεί η διάρκεια της καρναβαλικής εκδήλωσης.»
Ο Χριστογιαννόπουλος Αθανάσιος διαφώνησε λέγοντας: «Στην παρούσα οικονομική κατάσταση θεωρώ ότι τα έξοδα για το καρναβάλι πρέπει να είναι μηδενικά. Να γίνει μεν το καρναβάλι αλλά με εξεύρεση οικονομικών πόρων από χορηγούς και με υλικά που υπάρχουν από προηγούμενα χρόνια».
Ο Ζέρβας Νεκτάριος ψήφισε λευκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter