tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Προς τι ο πανικός του Ατρόμητου;"

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"Προς τι ο πανικός του Ατρόμητου;"

«Μεγάλη έκπληξη μας προξένησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (διαβάστε εδω), κατά του καταξιωμένου στη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων, προπονητή μας κ. Σάκη Τσιώλη» αναφέρει ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Αστέρας και στη συνέχεια, επισημαίνεται: «Η Διοίκηση του Ατρόμητου αν ήθελε να ασχοληθεί με κάποιον προπονητή, θα μπορούσε να το κάνει κριτικάροντας τον δικό της.
Από πότε η έκφραση προσωπικής άποψης για φάσεις σε έναν αγώνα, με απολύτως μάλιστα κόσμια συμπεριφορά, αποτελεί έναυσμα για ανήκουστη επίθεση στον προπονητή μας;
Η έκπληξη μας έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαβάσαμε ότι «πάγια θέση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι να μην εκδίδει ανακοινώσεις περί διαιτησίας για τη δημιουργία εντυπώσεων», και από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδας να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο όπου αν δεν τον συγκρατούσαν, το πιθανότερο θα είχε βιαιοπραγήσει κατά του Διαιτητή.
Προς τι λοιπόν ο πανικός για τον συγκεκριμένο αγώνα όταν έχουν προηγηθεί άλλοι 17 αγώνες πρωταθλήματος;
Όλα τα προηγούμενα ήταν καλά καμωμένα;
Μήπως φοβάστε ότι κάτι άλλαξε;
Βασική μας θέση (που την έχουμε κάνει πράξη στα 4,5 χρόνια παρουσίας μας στη Super League όπου ασχοληθήκαμε μόνο μια φορά με τη Διαιτησία), είναι ότι πρέπει ΟΛΟΙ να στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους θεσμούς, αν θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter