tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εφυγε για τις κορυφές του Ουρανού ο ΛΟΚ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εφυγε για τις κορυφές του Ουρανού ο ΛΟΚ

www.astrosnews.gr

Στις κορυφές του Ουρανού θα σκαρφαλώνει από σήμερα ο δικός μας ΛΟΚ. Ο Γιώργος Παπούλιας, πριν λίγο, σήμερα, Πέμπτη 26/1, άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό, ύστερα από ένα ηρωικό πολυήμερο αγώνα. Τα τραύματά του από το μοιραίο τροχαίο ήταν πολλά και σοβαρά, όμως ο ΛΟΚ στάθηκε δυνατός μαχητής, ανατρέποντας ιατρικές προβλέψεις και εκτιμήσεις. Πάλεψε, αλλά στο τέλος έφυγε με ψηλά το κεφάλι, αλλά… άδικα.
Οσο άδικο μπορεί να είναι όταν ένα παλικάρι, που η ζωή του και οι δραστηριότητες του έκαναν τον ίδιο και όσους τον αγαπούσαν περήφανους, φεύγει με τέτοιο τρόπο και τόσο νωρίς.
Μια σειρά από άτυχα περιστατικά και γεγονότα ήταν αυτά που οδήγησαν στο μοιραίο. Ο ΛΟΚ χτύπησε στις 10/6 και όταν μεταφέρθηκε από το Παναρκαδικό στον Ευαγγελισμό άφησε τους πάντες έκπληκτους πως κρατιόταν γατζωμένος στη ζωή. Πολυτραυματίας και μάλιστα σοβαρά, συγκέντρωσε πάνω όλο το επιτελείο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας. Πλήθος τα μηνύματα συμπαράστασης από συλλόγους, συναδέλφους του αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν (και ήταν πολλοί). Ο ΛΟΚ συνέχισε στο δεύτερο άθλο του. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και αυτό έδωσε κουράγιο στους γύρω του. Αλλά εδώ και μέρες άρχισε μια σειρά από γεγονότα που πρόσθεταν παραπάνω βάρη στην άμυνα του οργανισμού του. Η υγεία του επιδεινώθηκε, αλλά αυτός κρατιόταν στη ζωή κάνοντας τους γύρω του να ελπίζουν στο θαύμα. Μάταια, όμως…
Ο Γιώργος Παπούλιας ήταν παντρεμένος με τη Ματούλα Φούφα και πρόσφατα απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Η θητεία του στο Λιμενικό μακχρόχρονη και επιτυχημένη. Ο ΛΟΚ ήταν παντού, όπου υπήρχε ανάγκη αλλά και κίνδυνος. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε βοηθήσει σε απεγκλωβισμό άτυχου νεαρού οδηγού στο Κρυονέρι. Αθλητής, με το ποδόσφαιρο να είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στο χωριό του, το Παράλιο Αστρος, και στον ΜΑΝΟ Αχιλλέα. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ερμή Μελιγούς, Πανθυρεατικό και Βρασιές, ενώ τα τελευταία χρόνια ξαναφόρεσε τη φανέλα του Ερμή Μελιγούς, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του χόμπι με τους φίλους του.
Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Γιώργο και σίγουρα συγγενείς και φίλοι θα έχουν αμέτρητες ιστορίες να θυμούνται απ’ αυτόν. Οπως και να έχει τα πολλά λόγια, τέτοιες ώρες, δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα. Το μόνο που απομένει να πούμε είναι… ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.
(Εντός της ημέρα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της κηδείας του).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter