tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Παιχνίδι κομβικής σημασίας το ματς με τον Αστέρα"!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"Παιχνίδι κομβικής σημασίας το ματς με τον Αστέρα"!

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα στο atromitosfc.gr για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου (ώρα έναρξης 15.00) και είπε: «Αυτό που πραγματικά μού αρέσει στην ομάδα μου είναι ότι μετά από μια τόση μεγάλη επιτυχία, οι παίκτες μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αστέρας ...

είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, που παίζει ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι μόνο η νίκη. Δεν με απασχολεί άμα θα παίξουμε καλά, μέτρια ή άσχημα. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, σε μια καθοριστική αγωνιστική και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα.
Περιμένω μετά από τη πολύ μεγάλη επιτυχία μας στην Τούμπα, ότι οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν πιστά θα είναι σίγουρα πάντα μαζί μας, αλλά πρέπει να ξεσηκωθεί και ο κόσμος που αντί να δει το ματς από την τηλεόραση να έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα γιατί είναι κάτι που το αξίζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter