tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τόσο πολύ τους πείραξε η ήττα; Ειρωνική επίθεση Ατρόμητου εναντίον Τσιώλη!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τόσο πολύ τους πείραξε η ήττα; Ειρωνική επίθεση Ατρόμητου εναντίον Τσιώλη!

Στον Ατρόμητο φαίνεται ότι δεν μπορούν να … χωνέψουν το «διπλό» του Αστέρα, μέσα στο Περιστέρι και κατέφυγαν σε απαράδεκτες πρακτικές για να δικαιολογήσουν το αποτέλεσμα…
Προχώρησαν σε μία άκρως ειρωνική ανακοίνωση εναντίον του προπονητή του Αστέρα, Σάκη Τσιώλη, σε ύφος που σίγουρα δεν τιμά την ΠΑΕ Ατρόμητος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Ο λαλίστατος, όταν κερδίζει η ομάδα του, προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης που έχει να επιδείξει «τρομερές» επιτυχίες στην καριέρα του σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας (υποβιβασμοί Θρασύβουλου, Πανηλειακού, Ιωνικού και...παραλίγο φέτος του Άρη) και μοναδική αξιόλογη παρουσία του ήταν λόγω Μπέου στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, ο μοναδικός Έλληνας που δεν είδε κάτι επιλήψιμο και μεμπτό στο χθεσινό παιχνίδι.
Προφανώς δεν είδε, όσα είδε όλη η Ελλάδα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι o τηλεοπτικός φακός αλλά και η κριτική των παραγόντων της διαιτησίας, γιατί ίσως τον βολεύει κι έσωσε την καρέκλα του.
Πάγια θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να μην εκδίδει ανακοινώσεις περί διαιτησίας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Τις απόψεις της για το διαιτητή Βοσκάκη θα τις καταθέσει μέσω του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού στα αρμόδια θεσμικά όργανα (πρόεδρος ΕΠΟ, ΚΕΔ)».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη νίκη τους με τον ΠΑΟΚ την είδαν ομαδαρα εκεί στο Περιστέρι, δεν πειραζει... ερχομαστε κ στο κύπελλο!!! Αστερας!!!!

blogger hit counter