tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προβλήματα στο πόσιμο νερό καταγγέλλουν στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προβλήματα στο πόσιμο νερό καταγγέλλουν στο Δρακοβούνι Γορτυνίας

Με έγγραφο του, προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρακοβουνίου Γορτυνίας, Θεόδωρος Πρώιμος, αναφέρει ότι οι διαρροές του υδραγωγείου, αποτελούν απειλή για την υγεία των κατοίκων.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, σας ενημερώνουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην κοινότητά μας και άπτεται της δημόσιας υγείας.
Το υδραγωγείο του χωριού μας, το οποίο είναι παλαιό, πάνω από 30ετία, τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα διαρροών.
Τις τελευταίες ημέρες, στο πόσιμο νερό ανιχνεύουμε αιωρούμενα σωματίδια αγνώστου προελεύσεως και σύστασης.
Την ίδια περίοδο έχουν εμφανιστεί στο χωριό μας, κρούσματα γαστρεντερίτιδας και στομαχικών διαταραχών σε αρκετούς κατοίκους.
Αντιλαμβάνεστε  ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, με άμεσους κινδύνους για την υγεία μας και για το λόγο αυτό ζητάμε από το Δήμο Γορτυνίας και κάθε άλλη αρμόδια υπηρεσία να παρέμβει άμεσα για την επίλυσή του.»
Το ίδιο έγγραφο κοινοποιείται στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Ζούνη, στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Παρασκευά Παρασκευόπουλο, Ηλία Αποσκίτη, Γιάννη Φράγκο, Κώστα Γκουντάνη, στους Βουλευτές του Νομού, στην Περιφέρεια και στη Διεύθυνση Υγείας Περιφερείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter