tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ετοιμάζεται το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αρκαδία

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμάζεται το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αρκαδία


Ο Φώτης Κουβέλης από την Τρίπολη, ξεκαθάρισε ότι η θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρέπει να γίνουν στα μέσα ή το αργότερα στα τέλη του Απριλίου.
Παράλληλά, παραδέχτηκε ότι «εμείς στο νομό Αρκαδίας έχουμε αρχίσει συστηματική συζήτηση για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων τα οποία θα αποτελούνται από νέους, νέες, γυναίκες και άντρες».
Ποιοι θα αποτελούν όμως το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Αρκαδία;
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr ...
δύο είναι τα πρόσωπα αυτά τα στιγμή που είναι πολύ πιθανό να είναι στο ψηφοδέλτιο.
Το ένα πρόσωπο είναι ο Νίκος Δελφάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, έχοντας και τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Το άλλο πρόσωπο είναι ο διπλωματούχο ηλεκτρολόγος μηχανικός και εργολήπτης δημοσίων έργων, Παναγιώτης Κουτσούγερας.
Βέβαια, επισήμως, ο Φώτης Κουβέλης δεν επιβεβαίωσε τίποτα από όλα αυτά, όμως σίγουρα οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει με τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία, εφόσον είναι τελικά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, θα προσδώσουν σημαντική δυναμική στη Δημοκρατική Αριστερά, σε τοπικό επίπεδο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΦΙΜΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κουβέλης...
Ένας ακόμη πολιτικός που

-εύχεται να ...πετύχει το PSI (ο ασθενής απέθανε, το PSI ζει ένα πράμα)
- δεν αποκλείει συμμετοχή στην κυβέρνηση (βλέπετε εφεδρείες το Σύστημα; Νομίζατε ότι ο Καρατζαφέρης ήταν ο τελευταίος;)
- αποκλείει συμμετοχή σε δημιουργία μετώπου της Αριστεράς...
...θέλετε κι άλλα;

Λοιπόν, κι αυτός θα κριθεί όταν έρθει η ώρα... και οι υποψήφιοί του...

Ο λαός δεν ξεχνά.

Γιώργος Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αν βάλλει το Δελφάκη σώθηκε.
Η αστική δεξιά με μανδύα
Ασε που μεγαλωπιάνεται ο ανθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και αστική δεξιά ο Δελφάκης... Πόσο άσχετος μπορει να είσαι; Ή βαλτός..

Ανώνυμος είπε...

Από που προκύπτει ότι μεγαλοπιάνεται ο Δελφάκης ; Επειδή δεν το παίζει το ... παιδί του λαού, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, με περισσό θράσος και υποκρισία;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, βασίκα ποιος ασχολείτε με τον Δελφάκη? Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό...Πολύ θα ήθελε να ασχολούμαστε μαζί του...Αλλά όχι..Το πρόβλημα είναι ο ρόλος που έχει η ΔΗΜΑΡ...Η ΔΗΜΑΡ του ανεκδιηγητου Ψαριανού που πέταγε η καρδούλα του για ένα Υπουργείο δίπλα στο Καρατζαφέρη, την ΔΗΜΑΡ που λιγόνονταν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπαδήμο, η ΔΗΜΑΡ που ακόμα δεν έχει κανείς καταλάβει τελικά ποια είναι η κριτική που κάνει στη σημερινή κυβέρνηση...Είναι θέμα διαχείρησης θα πουν , είναι θέμα πολιτικής θα έλεγα εγώ..
Ποτέ δεν στήθηκε ένα κόμα με παραγοντίσκους και μάλιστα χαμηλής ποιότητας, όσο και αν το θέλουν τα κανάλια...Μόλις επιτελέσουν το ρόλο του συστήματος θα ξαναβολευτούν στην ανυπαρξία του 2 %...Εκτός και αν γίνει κολυμπύθρα του Σιλωάμ για όλο αυτόν τον βρώμικο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ..

blogger hit counter