tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Με την επιδότηση επιτοκίου, 1.000.000 € κάθε χρόνο κατέληγε στην αγορά της Αρκαδίας"!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

"Με την επιδότηση επιτοκίου, 1.000.000 € κάθε χρόνο κατέληγε στην αγορά της Αρκαδίας"!

Οι υπάλληλοι του ΟΕΚ Τρίπολης διαμαρτύρονται και λένε όχι στο κλείσιμο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και της Εργατικής Εστίας.
Σε κείμενό τους, επισημαίνουν ότι «αν τα σχέδια της Τρόικα και των ντόπιων συνεργατών τους ήταν να ...
σώσουν την Ελλάδα, δεν θα έβαζαν στο στόχαστρο δύο οργανισμούς, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου.
Τα έσοδα τους ήταν από μια μικρή συμμετοχή στο ασφάλιστρο του κάθε εργαζόμενου, του εργοδότη του και του ιδίου και δεν επιβάρυναν με τη λειτουργία τους καθόλου τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Η ανταποδοτικότητα στην κοινωνία ήταν τεράστια, μέσω των διαφόρων προγραμμάτων τους υπήρξε πολύ μεγάλη ανάπτυξη στην εσωτερική αγορά γιατί
1. Με τα χαμηλότοκα και άτοκα δάνεια καθώς και με την παροχή έτοιμης κατοικίας, υπήρξε μεγάλη οικοδομική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση εργασίας σε πολλούς συμπολίτες μας, που είχαν την αγοραστική δύναμη για να ενισχύσουν την ντόπια αγορά.
2. Με το πρόγραμμα Επιδότησης Επιτοκίου σε άνεργους και χαμηλόμισθους, περίπου 800.000,00 € - 1.000.000,00 € κάθε χρόνο κατέληγαν στην ντόπια αγορά της Αρκαδίας.
3. Με το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ενισχύονταν, κάθε χρόνο, χιλιάδες επιχειρήσεις Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων πανελλαδικά.
Ο μόνος λόγος ήταν, να καρπωθούν τα αποθεματικά των δύο Οργανισμών και να εκποιήσουν την τεράστια ακίνητη περιουσία τους, που ανήκει στους ασφαλισμένους, μέσω των υπό κατάργηση Οργανισμών. Ότι ακριβώς έκαναν ήδη με τις συγχωνεύσεις των υγειών ασφαλιστικών Ταμείων, που αφού τα κατάκλεψαν, ένα χρόνο μετά διπλασίασαν τις εισφορές των εργαζομένων.
Συμπολίτη, Ελεύθερε Επαγγελματία, Επιχειρηματία, δεν είναι το 0,75% επί του ασφαλίστρου που θα σώσει την επιχείρησή σου, αν δεν υπάρχει χρήμα να κινείται στην αγορά, δεν σώζεσαι ούτε εσύ, ούτε και ο μισθωτός.
Ούτως ή άλλως με τις αυξήσεις του ΦΠΑ και με τα χαράτσια σε έχουν ήδη φέρει σε απόγνωση.
Απ’ ότι φαίνεται στα σχέδιά τους είναι να σώσουν μόνο τα κλεμμένα τους, που βγάλανε ήδη στην Ελβετία και στις άλλες χώρες, να εξαθλιώσουν την μεγαλύτερη μάζα του ελληνικού λαού και να εξαγοράσουν στη συνέχεια μισοτιμής και ακόμα πιο φτηνά, την Ελλάδα.

Ζητάμε την συμπαράσταση όλων .

“ Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον ”

Οι υπάλληλοι του ΟΕΚ Τρίπολης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter