tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Το 3ο τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων της Αρκαδίας!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το 3ο τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων της Αρκαδίας!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 (ώρα 8.30 μ.μ.) θα γίνει τελικά, με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, το 3ο τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων της Αρκαδίας. Ο αποκριάτικος χορός των τριτέκνων γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τρίπολη και αναμένεται να έχει ...
πολύ κόσμο όπως άλλωστε συνέβη τις δύο προηγούμενες χρονιές.
Ο αποκριάτικος αυτός χορός τείνει να γίνει ένας άτυπος θεσμός για τους τρίτεκνους της Αρκαδίας και το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι από τώρα μεγάλο. Φετινό σύνθημα του τρικούβερτου γλεντιού των τριτέκνων είναι: "η κρίση θέλει καλοπέραση".
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των τριτέκνων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος φέτος ο χορός θα γίνει στο εξοχικό κέντρο "Country Inn". Καλεσμένοι στο αποκριάτικο ξεφάντωμα στις 25/2/12 είναι όχι μόνο οι τρίτεκνοι αλλά και όλοι οι φίλοι τους. Με δήλωσή του ο πρόεδρος των τριτέκνων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον χορό να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή και να κλείσουν το τραπέζι για την παρέα τους.
 "Θέλουμε να τους εξυπηρετήσουμε όλους και να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γι αυτό θα θέλαμε έγκαιρα όλοι να πάρουν τις προσκλήσεις τους οι οποίες θα είναι 15 ευρώ για τους μεγάλους με πλήρες μενού και 10 ευρώ για τα μικρά παιδιά και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου" δήλωσε ο πρόεδρος των τριτέκνων της Τρίπολης και των όμορων Δήμων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι το 3ο τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων θα έχει πολύ γλέντι, άφθονο χορό και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά των τριτέκνων. Και μην ξεχνάτε η ...κρίση θέλει καλοπέραση. Οι τρίτεκνοι και φέτος θα είναι πρώτοι στη διασκέδαση και το γλέντι. Καλές απόκριες από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των τριτέκνων και καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter