tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ξεπέρασε τους 40.000 επισκέπτες το Χιονοδρομικό του Μαινάλου!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ξεπέρασε τους 40.000 επισκέπτες το Χιονοδρομικό του Μαινάλου!

Τη φετινή περίοδο, το Χιονοδρομικό Κέντρο, λειτούργησε, για πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια. Λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί, ύστερα από ...
μεγάλη προσπάθεια που έγινε μέσα από τη συνεργασία ΕΟΣ, Δήμου Τρίπολης και Αντιπεριφέρειας Αρκαδίας.
Προβλήματα στη λειτουργία του και μεγάλα περιθώρια για βελτιώσεις, υπάρχουν και κανείς δεν το αμφισβητεί. Όμως, είναι σημαντικό ότι, ήδη το Χιονοδρομικό έχουν επισκεφθεί σχεδόν 40.000 επισκέπτες.
Ο αριθμός αυτός αναφέρθηκε από τον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, σε σημερινή του συνέντευξη, όπου βρισκόταν και το kalimera-arkadia.gr.
Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αριθμό που μέχρι το τέλος του χειμώνα θα αυξηθεί σημαντικά. Γίνεται μάλιστα μεγάλη προσπάθεια, για να είναι όλα έτοιμα, προκειμένου αυτό το Σαββατοκύριακο να λειτουργήσει απρόσκοπτα το Χ.Κ., όπου αναμένεται να πάει πολύς κόσμος… 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aoxi kai 3 xronia na leitourgisi 5 xronia douleua sto mainalo...kai persu ekei imoun

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3 χρονια ηταν κλειστο για χιονοδρομια...παρατημενο..και αλλα τοσα πριν υπολειτουργουσε..!!
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα, περιφερεια.δημοι, συλλογος ...ολοι το εχουν αγκαλιασει και αυτο αποδισει καρπους..μονο μην παρουν τα μυαλα μας αερα εε!!!

blogger hit counter