tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ολοκληρώνεται το Arcadia Bridge Open 2012

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώνεται το Arcadia Bridge Open 2012

Σήμερα, Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, τελειώνει, το ARCADIA BRIDGE OPEN 2012, το 1ο μεγάλο τουρνουά με συμμετοχές, απ' όλη την Ελλάδα.
Θα διεξαχθούν αγώνες ...
σε διάφορες κατηγορίες αθλητών, ξεκινώντας από τους μαθητές και φτάνοντας στην κατηγορία OPEN, όπου θα συμμετέχουν αθλητές με Ευρωπαϊκές διακρίσεις και μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ΜΠΡΙΤΖ.
Η συμμετοχή των αθλητών – επισκεπτών στην πόλη μας αναμένεται να ξεπεράσει τους 150 και έχουν προγραμματιστεί για τον ελεύθερο χρόνο τους εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς της Ορεινής Αρκαδίας, για να γνωρίσουν τις ομορφιές & την ιστορικότητα του τόπου.
Το ARCADIA BRIDGE OPEN 2012 θα φιλοξενηθεί στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη», ξεκινώντας από την Παρασκευή 17/2 στις 21:00. Θα ακολουθήσουν ημερίδες το Σάββατο 18/2 στις 18:00 και την Κυριακή 19/2 στις 11:00. Μετά το πέρας των αγώνων (Κυριακή στις 15:00) θα γίνει η τελετή απονομών, όπου θα απονεμηθούν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές και συντελεστές της διοργάνωσης. Το Σάββατο 18/2 στις 23:00 προβλέπεται μασκέ Party προς τιμή όλων των συμμετεχόντων, με DJ το Γιώργο Δοξαστάκη.
Η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης θα σηματοδοτήσει την καθιέρωσή της σε ετήσια βάση και θα αναδείξει την Τρίπολη σε ένα πολύ ποιοτικό προορισμό για το Ελληνικό ΜΠΡΙΤΖ. Όλοι δε οι εκλεκτοί συμμετέχοντες θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές για την Τρίπολη και την Αρκαδία.
Παράλληλα, στα πλαίσια της προβολής τοπικών προϊόντων, έχει προγραμματιστεί να γίνει, κατά τη διάρκεια των ημερίδων, γευστική δοκιμή α) τυροκομικών προϊόντων, προσφορά της τυροκομικής μονάδας Νίκος Σινάνης (Πιάνα Αρκαδίας), β) αλλαντικών & παραδοσιακών εδεσμάτων, προσφορά του Κέντρου Χοιρινού Κρέατος Τσικάκης – Γιαννόπουλος και γ) ποικιλίας κρασιών, προσφορά του Οινοποιείου Τρουπή (Φτέρη Μαντινείας).
Με πρωτεργάτη, αρωγό και μέγα χορηγό τον κ. Νίκο Καλτεζιώτη, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, φέρνει στην πόλη μας μια ακόμη μεγάλη Πανελλαδική διοργάνωση, αυτή τη φορά για το άθλημα του Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ, που με μεγάλη θέρμη έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και η Αρκαδική Τηλεόραση.
Μια ακόμη καινοτομία που έχει εισαγάγει στις Πανελλαδικές διοργανώσεις του ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, είναι η παροχή “Επάθλων Αρκαδικής Φιλοξενίας”. Πέρα από τα τυπικά κύπελλα & μετάλλια, προς τους νικητές των επιμέρους κατηγοριών, δίνονται και “Έπαθλα Αρκαδικής Φιλοξενίας”, δηλαδή δωρεάν 3ήμερες διανυκτερεύσεις σε πολυτελή καταλύματα της Αρκαδίας. Όλα αυτά τα έπαθλα φιλοξενίας, τουλάχιστον 60 διανυκτερεύσεων, τα έχει αναλάβει το “Αρχοντικό Καλτεζιώτη”, προκειμένου να δώσει ιδιαίτερη αίγλη και βαρύτητα στη διοργάνωση.
Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ανοικτός και προσβάσιμος στο κοινό, ώστε όλοι να γνωρίσουν από κοντά αυτό το Ολυμπιακό Πνευματικό Άθλημα, που κατακτά συνεχώς όλο και περισσότερους οπαδούς. Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το ΜΠΡΙΤΖ, τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για αρχάριους συνεχίζονται σε Τρίπολη & Κάψια, από τον Μαθηματικό κ. Δημήτρη Κωστόγιαννη (6970-883373).
-----------------------------------------------------------
facebook: Tripoli Bridge, Tripoli Tennis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter