tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δικαίωση και για Κοτσιάνη οι εξελίξεις για το δεματοποιητή!!!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δικαίωση και για Κοτσιάνη οι εξελίξεις για το δεματοποιητή!!!

 Το kalimera-arkadia.gr εχει εκφράσει κατ’ επανάληψη, μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία, την αντίθεσή του, με τη λύση των δεματοποιητών. Πέραν αυτού, όμως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα αυτό, ουσιαστικά αποτελούν μία προσωπική δικαίωση για τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης, Αλέξανδρο Κοτσιάνη.
Για ποιο λόγο;

Για όσους ξεχνούν, ο Κοτσιάνης ήταν εκείνος ο οποίος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας Δημαρχιακής του θητείας, έκανε μία πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, για να μπορέσει να λειτουργήσει ο δεματοποιητής στην Τρίπολη κάτι που θα σημαίνει κλείσιμο χωματερής στο «Πλάτωμα» και έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασής της.
Ως Δήμαρχος Τρίπολης και ως Πρόεδρος του Φορέων Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας, τότε, ο Κοτσιάνης, μαζί με τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Νίκο Αγγελόπουλο, είχαν φτάσει μια ανάσα πριν την εγκατάσταση και λειτουργία του δεματοποιητή. Αρχικά, είχε γίνει η επιλογή ενός χώρου στη ΒΙΠΕ και εν συνεχεία στο Παλλάντιο. Η κάθε περίπτωση, για διαφορετικούς λόγους, δεν προχώρησε.
Τότε, ο Κοτσιάνης και ο Αγγελόπουλος είχα δεχθεί απίστευτα σκληρή κριτική για τους χειρισμούς και τις επιλογές τους.
Τώρα, σχεδόν όλοι, λένε ότι ο δεματοποιητής είναι μονόδρομος… Έχει λοιπόν κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΣ?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ! ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ (ΠΛΗΡΩΣΑΝ??) ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Κ.ΚΟΤΣΙΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ?? ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!!ΟΠΟΤΕ?? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ????

blogger hit counter