tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέες καταγγελίες για επιθέσεις από αδέσποτα στην Τρίπολη

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Νέες καταγγελίες για επιθέσεις από αδέσποτα στην Τρίπολη

Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν στην πόλη, έθεσε, στο δημοτικό συμβούλιο, Νίκος Τσιαμούλος, ο οποίος είπε ότι έχουν γίνει επιθέσεις εναντίον ανθρώπων, ειδικά στην περιοχή γύρω από το δικαστήριο. Στην απάντηση που έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ταλούμης, τόνισε ότι ...
η προσπάθεια συνεχίζεται και ότι είναι πολύ δύσκολο να πιαστούν τα ζώα, διότι είναι άγρια κι αν δεν συναινέσουν αυτοί που τα ταΐζουν, είναι δύσκολο.
Προσέθεσε ότι είναι θέμα ημερών, να πιαστούν και τόνισε ότι όταν πήγε ένας υπάλληλος του Δήμου να πιάσει τα σκυλιά, ένας δικηγόρος του είπε ότι αν τα πιάσει, θα μπει φυλακή!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΤΑΛΟΥΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΜΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά παραδέχεστε ότι τα σκυλιά είναι άγρια και επικίνδυνα και ακόμα δεν έχετε κάνει τίποτα? Φυλακή μπορεί να μπεί και όποιος απο αμέλεια εκθέτει πολίτες σε κίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη μα@@@@ία ότι το παλεύουν κλπ. τη λένε από το Δήμο εδώ και μήνες. Ποιον κοροϊδεύουν; Έχω κάνει παράπονα κι εγώ και πολλοί γνωστοί μου. Δεν κάνουν τίποτα. Είναι πολύ απλό. Και πληρώνεται και άνθρωπος από το Δήμο για να μαζεύει τα αδέσποτα και να τα φυλάει σε ειδικό χώρο. Πληρώνεται! Βρέξει χιονίσει!

blogger hit counter