tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι φίλοι του ποδηλάτου και του βουνού συζήτησαν για τα προβλήματα της Τρίπολης

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι φίλοι του ποδηλάτου και του βουνού συζήτησαν για τα προβλήματα της Τρίπολης

Την Τρίτη 07/02/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, στην οποία συμμετείχαν μέλη του συλλόγου, του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και της κίνησης πολιτών Ζωή Ποδήλατο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν ...
η συζήτηση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας, η ανταλλαγή απόψεων και η δρομολόγηση κοινών δράσεων προκειμένου να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι δημότες της Τρίπολης.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανακύκλωση και κομποστοποίηση, τα πάρκα, οι πλατείες και οι κοινόχρηστοι χώροι (πλατεία της κάτω αγοράς κλπ), η πεζοδρόμηση και ποδηλατοδρόμηση του κέντρου, η δημιουργία χώρων πρασίνου, η δημιουργία χώρων στάθμευσης εκτός κέντρου και η διασύνδεσή τους με αυτό.
Εντός του προσεχούς διαστήματος θα επιδιωχθεί συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή ώστε να τεθούν επί τάπητος οι παραπάνω προβληματισμοί μας καθώς και να δούμε πως μπορούν να βοηθήσουν οι σύλλογοι μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter