tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σοκαριστικό βίντεο με σκυλί να σπαρταράει δηλητηριασμένο στον πεζόδρομο της Τρίπολης!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σοκαριστικό βίντεο με σκυλί να σπαρταράει δηλητηριασμένο στον πεζόδρομο της Τρίπολης!

Ένα βίντεο που θα προκαλέσει σοκ φέρνει στη δημοσιότητα το kalimera-arkadia.gr. Βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα αδέσποτο σκυλί, στον πεζόδρομο της «Δεληγιάννη», το πρωί της Παρασκευής, να σπαρταράει, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το σκυλί δηλητηριάστηκε από κάποιο «δίποδο» ζώο που είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τα αδέσποτα που κυκλοφορούν γύρω μας.
Όμως, το θλιβερό αυτό περιστατικό αυτό αναδεικνύει και το γεγονός ότι στο Δήμο Τρίπολης, δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικά για να μεταφερθούν τα αδέσποτα σε ειδικό χώρο που υπάρχει στο Περθώρι. Γιατί τέτοια αδράνεια;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα επρεπε να ντρεπεστε που βγαζετε βιντεο το σκυλι και δεν το βοηθατε.αν ειναι δυνατον..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ είπε...

Το βίντεο στάλθηκε από επισκέπτη της ιστοσελίδας. Δεν τραβήχτηκε από το kalimera-arkadia.gr.

Ανώνυμος είπε...

βρήκε ο γιος μου κουταβάκι μισοπεθαμένο στο κέντρο της Τρίπολης πριν 3 μέρες ,το πήραμε σπίτι το ταίσαμε και καλέσαμε τον αρμόδιο συνεργάτη του δήμου (το τηλ. του μας το έδωσε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου)ο οποίος και άμεσα ήρθε και παρέλαβε το ζώο απο το σπίτι μας.
Επομένως η υπηρεσία που μπορεί να μας βοηθήσει υπάρχει και όταν βλέπουμε ένα αδέσποτο στην πόλη που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ας το βοηθήσουμε εμείς και μετά ,αφου είναι ασφαλές , βρίζουμε για την ανικανότητα όλων των άλλων δίπλα μας.

Ανώνυμος είπε...

και τι κάνει ο δήμος; υπάρχει καταφύγιο εδώ και χρόνια.

blogger hit counter