tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε άπορα άτομα στη Νότια Κυνουρία

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε άπορα άτομα στη Νότια Κυνουρία

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχοντας υπόψη τα παραπάνω σχετικά,  ανακοινώνει την δυνατότητα των άπορων ατόμων και οικογενειών οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου , να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα για το έτος 2012 , στα ...
πλαίσια του εν λόγω προγράμματος. Επισημαίνεται πως οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα μόνο από έναν φορέα. (Π.Χ. δεν μπορούν να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα όσοι σιτίζονται από το Κοντορούπειο Γηροκομείο Λεωνιδίου ή όσοι παίρνουν τρόφιμα από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας στην Τρίπολη). 
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν το παρακάτω  εισοδηματικό κριτήριο να προσέρχονται στο Δημαρχείο μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 και να καταθέτουν την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα στον Κο Γολεγό Βασίλειο ή Φύττα Αικατερίνη.
Ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 € , προσαυξανόμενο κατά 30% (15.600€) για τη σύζυγο και για το πρώτο και δεύτερο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί και κατά 40 % (16.800€) για καθένα από τα επόμενα ανήλικα ή προστατευόμενα παιδια.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν οι δικαιούχοι μαζί με την αίτηση τους είναι τα εξής :
Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί συμμετοχής τους στο πρόγραμμα μέσω ενός και μόνο φορέα.
Φωτοτυπία ταυτότητας , διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης
Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εάν πρόκειται για οικογένειες)
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο
Θεωρημένο αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος ή υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter