tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Ναι" στις εκλογές λέει ο Οδυσσέας!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

"Ναι" στις εκλογές λέει ο Οδυσσέας!

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με δήλωσή του στο Πρώτο Θέμα ζητάει εκλογές άμεσα. “Η απόφαση για την Ελλάδα του αύριο ανήκει στους πολίτες” δηλώνει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η δήλωση:

Πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκε από την Βουλή το Μνημόνιο. Ο ρόλος αυτής της Κυβέρνησης και αυτής της Βουλής φτάνει μέχρι εδώ. Αυτή ήταν άλλωστε η συμφωνία και η δέσμευσή μας όταν συγκροτήθηκε η κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Με την προχθεσινή ψηφοφορία διατηρήσαμε την χώρα στην πρίζα. Δύσκολη απόφαση αλλά ακόμα δυσκολότερη η υλοποίησή της. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών ν’ αποφασίσουν.
Με μυστική ψηφοφορία αλλά με καθαρό μυαλό για την επόμενη μέρα την δικιά τους και των παιδιών τους. Αυτό δεσμευτήκαμε και αυτό οφείλει να γίνει. Η διενέργεια των εκλογών είναι θέμα αξιοπιστίας, το μόνο μετρήσιμο σήμερα στοιχείο του πολιτικού συστήματος, με πολλούς αποδέκτες. Οι αποφάσεις της Βουλής δεν έχουν καμία αξία αν βρίσκονται σε δυσαρμονία με την βούληση της πλειοψηφίας.
Οι πολίτες θα κληθούν, όπως και η Βουλή έκανε,  ν’ αποφασίσουν με τα δεδομένα του σήμερα και τις προοπτικές που ανοίγονται για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Με την ψήφο τους μπορούν ν’ αλλάξουν και την μοίρα των υπολοίπων. Η απόφαση για την Ελλάδα του αύριο ανήκει στους πολίτες. Η ψήφος μπορεί σε αυτή την περίπτωση να είναι μυστική αλλά έχει το ίδιο βάρος με αυτό, που σήκωσε η Βουλή ονομαστικά.
Politicsgr.net

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΥΣΣΕΑ.......ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ!!!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΛΕΥΤΗΣ......ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.?????????

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσέα ο ρόλος της κυβέρνισης και ο ρόλος ο δικός σας, των βουλευτών, δεν ήταν να ψηφίσετε κανενα μνημόνιο και καμια δανειακή σύμβαση. Δεν ειχατε καμια εντολή για κατι τετοιο απο το λαό, επομένως παράνομησατε. Θε επρεπε να είχατε πάει για εκλογες πριν αποφασισετε να υποθηκευσετε το μέλλον της χωρας και το μελλον των παιδιών μας. Πριν την παραδώσετε στα χερια των δανεισών. Παρακαβατε χωρα και παραδίδετε πρωτεκτορατο Οδυσσεα. Η ιστορία θα σας γραψει σαν τους νεους εφιαλτες της Ελλάδας. Μη περιμένεις μπραβο και ζητω. Εισαι υπευθυνος όπως και οι υπολοιποι που ψηφήσατε την καταστροφή μας. Για να σωσεις την καρεκλα σου εθαψες την Ελλαδα Οδυσσεα. Εισαι αξιος της μοιρας σου...

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις και επιθυμείς εκλογές νεαρέ μου . είναι πιο τίμιο και θα κριθής απο το λαό. εκείνος ο αλλος που δε μιλα..... θα παει κοντά στον Βενιζέλο μαζί με το συνάφι του ??????? Αλήθεια πιστεύεται πως θα την ξαναπατήσει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Και σε ενημερώνω ότι η ακτινολογία είναι δύσκολη ειδικότητα....

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσεα για αυτα τα δεδομενα του σημερα και για αυτες τις προοπτικες για το μελλον οπως εσυ γραφεις πηρες εντολη αλλα απο πιον Παντως οχι απο το λαο της Αρκαδιας για να μας κανεις Βουλγαρια στους μισθους για μας Ομως για τους μισθους τους δικους σας αυτοι να ειναι και παραμενουν Ευρωπαικου επιπεδου γιατι εσεις εχετε αναγκες Ξυλο που χαθηκε για τους νανους αυτους Σωτηρες του Εθνους

blogger hit counter