tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νυχτερινό σκι το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νυχτερινό σκι το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό!

Η φετινή Χειμερινή σεζόν όσον αφορά το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου αναμφίβολα μέχρι αυτή τη στιγμή κρίνεται ως η πλέον επιτυχημένη εδώ και αρκετά χρόνια. Ενδεχομένως να συγκρίνεται με την πρώτη χρονιά ...
επαναλειτουργίας του ΧΚ το 2005 με την πρώτη χρονιά ανάθεσης της διαχείρισης σε ιδιώτη. Ακόμη και τότε όμως δεν υπήρχε η οργάνωση σε κάποια επίπεδο όπως ισχύουν αυτή τη στιγμή με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα την στρωμένη Ανατολική πίστα σε όλο της το μήκος. Φαινόμενο το οποίο μέχρι τα αμέσως προηγούμενα χρόνια φάνταζε αδιανόητο με όλα αυτά που είχαν συμβεί και είχαν παραμελήσει σημαντικά το Χιονοδρομικό Κέντρο της Αρκαδίας και της περιφέρειας Πελοποποννήσου!
Οι προσπάθειες των υπεύθυνων είναι πραγματικά μεγάλες και τα αποτελέσματα φαίνονται τον τελευταίο ενάμιση μήνα από πολλές απόψεις, όπως η επισκεψιμότητα, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η το κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των πιστών κ.α.

Νυχτερινό σκι το Σαββατοκύριακο…!
Μετά από σχετική ενημέρωση από τους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου, γίνεται γνωστό ότι το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί Νυχτερινό σκι στις πίστες του Αρκτούρου και του Κριού. Η σχετική ανακοίνωση γι’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον event, έχει αναλυτικά ως εξής: Σας ενημερώνουμε πως το Χ.Κ. Μαινάλου το Σάββατο 25/02 και Κυριακη 26/02 θα πραγματοποιήσει βραδιά νυχτερινού σκι με λειτουργία των αναβατήρων Κριός και Αρκτουρος. Η εκκίνηση θα γίνει στης 18:00 και η λήξη στης 22:00. Δοκιμαστική λειτουργία του φωτισμού θα γίνει την παρασκευή από 19.00 έως της 21.00 με ταυτόχρονη λειτουργία των αναβατήρων και δωρεάν χρήση για όσους παρευρεθούν εκεί. Η τιμή της κάρτας αναβατήρων για το νυχτερινό σκι είναι 7ευρω και για τον εξοπλισμό σκι 10 ευρώ».

Εκπτώσεις στις ημερήσιες κάρτες…
Η άνθρωποι του ΧΚ Μαινάλου όμως προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο πέρα από τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές έχουν φροντίσουν να κάνουν συγκεκριμένες μειώσεις τιμών στις ημερήσιες κάρτες των αναβατήρων από 18 Φεβρουαρίου 2012 οι οποίες αναλύονται συγκεκριμένα ως εξής:
Όποιος επισκεφθεί το ΧΚ μετά τις 13:00 θα υπάρχει έκπτωση της τάξεως του 30% στην ημερήσια κάρτα.
Στις ημερήσιες κάρτες και για όλους τους Πολύτεκνους, Τρίτεκνους και Φοιτητές θα υπάρχει έκπτωση της τάξεως του 30%.
Τέλος γίνεται γνωστό ότι το κόστος της ετήσιας κάρτας ανέρχεται στο ποσό των 70 ευρώ.

www.contraepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter