tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ετοιμότητα στην Αρκαδία για έντονες βροχές και καταιγίδες!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμότητα στην Αρκαδία για έντονες βροχές και καταιγίδες!

Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων, που θα ισχύσουν μέχρι και την Πέμπτη, έγινε έκτακτη συνάντηση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας του νομού Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Η συνεδρίαση έγινε ...
υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα και με την παρουσία εκπροσώπων της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας, αντιδημάρχων και τεχνικών υπηρεσιών Δήμων.
Σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι «είμαστε σε ένα επίπεδο ετοιμότητας» και ότι «όλοι είναι σε επαγρύπνηση».
Εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα, με χιονοπτώσεις, στην περιοχή μας, πέρα από καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.
Όλοι βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα και μάλιστα ειπώθηκε ότι έγινε προμήθεια επιπλέον αντλιών, για το ενδεχόμενο να χρειαστεί άντληση υδάτων, ενώ θα υπάρχουν βάρκες, για να αντιμετωπιστούν προβλήματα, αν προκύψουν, από πλημμύρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

stin arkadia genika de kserw..alla stin tripoli sugekrimena ola leitourgisan ROLOI..pou exei teleiwsei h mpataria tou...edw k dekaties..eee re ksulo k katakraugi pou sas xreiazetai...o panw pezodromos exei plumirisei k den exei paei oute ena oxhma purosvestikis..

blogger hit counter