tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ίδρυση του Κέντρου Μεσογειακής Διατροφής και Βοτανικού Κήπου στη Βυτίνα!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ίδρυση του Κέντρου Μεσογειακής Διατροφής και Βοτανικού Κήπου στη Βυτίνα!

Εγκρίθηκαν με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 110.000 Ευρώ για το Έργο: «Εκπόνηση Οριστικής Μελέτης για τη δημιουργία Κέντρου Μεσογειακής Διατροφής και Βοτανικού Κήπου στο Τριανταφυλλίδειο Κληροδότημα στη Βυτίνα Νομού Αρκαδίας», όπως προκύπτει ...
από την απάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ι. Δριβελέγκα, σε ερώτηση του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, με την οποία ζητούσε να πληροφορηθεί, αν θα υλοποιηθεί η εξαγγελία της πρώην Υπουργού, κ. Μ. Αποστολάκη.
Ο κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος δήλωσε: «χαίρομαι διότι με την ερώτηση μου όχι μόνο επανέφερα στην επικαιρότητα τη δέσμευση της κ. Μ. Αποστολάκη για την ίδρυση του Κέντρου Μεσογειακής Διατροφής και Βοτανικού Κήπου στη Βυτίνα, αλλά και δρομολογείται η εκπόνηση της μελέτης του συγκεκριμένου έργου. Επισημαίνω ότι η καθυστέρηση στην προώθηση του έργου είναι σημαντική, αλλά θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ ο ίδιος προσωπικά τη διαδικασία μέχρι την υλοποίηση του έργου προς όφελος της αναπτυξιακής προοπτικής της Αρκαδίας και ιδιαίτερα της Βυτίνας.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας έχει φάει στην Ελλάδα το << με δικές μου ενέργειες>>. Ομως κύριοι υπουργοί σημερινοί, προηγούμενοι και επόμενοι να χαίρεσται όταν θα ιδρυθεί το κέντρο μεσογειακής διατροφής, όταν δώσει θέσεις εργασίας και προοπτική ανάπτυξης στη Γορτυνία, τότε θα σας χειροκροτήσουμε τώρα απλά <> χρόνο.

blogger hit counter