tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απαράδεκτη κατάσταση – Καμία ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο αν θα γίνει εξεταστική!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Απαράδεκτη κατάσταση – Καμία ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο αν θα γίνει εξεταστική!

Για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε το ίδιο φαινόμενο. Δεκάδες παράπονα έχουμε δεχτεί από νωρίς το πρωί, για το γεγονός ότι, μέχρι αυτή την ώρα (10.17!!!), δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, για το αν τελικά θα λειτουργήσουν οι σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Υπάρχουν φοιτητές που ξεκίνησαν από πόλεις, εκτός Τρίπολης, προκειμένου να έρθουν στο Πανεπιστήμιο, για την εξεταστική.
Πολλοί προσπάθησαν να ενημερωθούν από την Πρυτανεία, αλλά δεν τα κατάφεραν! Κάποιοι δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα…

Μόνο το Οικονομικό τμήμα της Τρίπολης, ανκοίνωσε, πριν από λίγο, ότι δεν θα γίνει εξεταστική, σήμερα. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ Η ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, Η ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ< ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ε-ΜΑΙL ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 08:06 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ...

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑ.ΠΕΛ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ είπε...

Καμία λάθος πληροφόρηση. Δεκάδες φοιτητές επικοινώνησαν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά τόσο με το Kalimera-arkadia.gr, όσο και με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και έλεγαν ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση.
Αν είχε σταλεί τέτοιο email, δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Αλλά, προφανώς αυτό το email είτε δεν στάλθηκε πουθενά, είτε στάλθηκε σε κάποιους και όχι σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Και στο Τμήμα Υπολογιστών είχε σταλεί email από τις 07:48 το πρωί. Σε αυτές τις περιπτώσεις το email είναι το πρώτο που θα κοιτούσε κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Και τα τηλέφωνα στην Πρυτανεία γιατί δεν τα σήκωναν, ενώ ήταν εκεί;

Ανώνυμος είπε...

πάντως η ώρα αποστολής/λήψης που αναγράφεται στο mail δεν είναι σωστή. δείχνει μισή ώρα περίπου νωρίτερα από την πραγματική.

blogger hit counter