tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προσλήψεις προσωπικού στη Βόρεια Κυνουρία

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Προσλήψεις προσωπικού στη Βόρεια Κυνουρία

Η ύπαρξη εποχιακών υπηρεσιακών αναγκών που πρέπει να καλυφθούν με προσωπικό ορισμένου χρόνου, το κόστος μισθοδοσίας του οποίου θα καλυφθεί από τα έσοδα των αντίστοιχων ανταποδοτικών υπηρεσιών, οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας να αποφασίσει ομόφωνα να εγκρίνει τη σύνταξη και κατάθεση αιτήματος για την πρόσληψη υπαλλήλων, εντός τους έτους 2012.
Οι θέσεις εργασίας αφορούν:

Κάλυψη τριών (3) θέσεων Οδηγών, κατηγορίας ΔΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 6/μηνης διάρκειας.
Κάλυψη μία θέσης (1) θέσης Χειριστή μηχανήματος Έργου, κατηγορίας ΔΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 6/μηνης διάρκειας.
Κάλυψη επτά (7) Θέσεων Εργατών Γενικών Καθηκόντων (συνοδοί απορριμματοφόρου) κατηγορίας ΥΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 6/μηνης διάρκειας.
Η αρμόδια υπηρεσία (γραφείο ανθρώπινου δυναμικού) υποχρεούται να αποστείλει το αίτημα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Υπουργείο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ακριβώς είναι τα ανταποδοτικά έσοδα από τις εργασίες που θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να πληρωθούν? Αυτό διαβάζω στο κείμενο αυτό ρωτάω.Δηλαδή τι έσοδα θα προκύψουν από τους οδηγούς,θα κάνουν μεταφορές ςμπορευμάτων?Οι εργάτες γενικών καθηκόντων ποιά εσοδα θα φέρουν για να πληρωθούν?Νομίζω χρειάζεται μιά διευκρίνηση εδώ

Ανώνυμος είπε...

προφανως εννοει απο τα δημοτικα τελη οσο για της μεταφορες δεν νομιζω να ειναι εμπορευματα αλλα αποκομιδη σκουπιδιων !!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι το κατάλαβα αυτό.Αλλά ρωτάω γιατί λέει θα πληρωθούν από ανταποδοτικά έσοδα που θα προκύψουν.Και φοβάμαι και ρωτώ ποιά έσοδα θα προκύψουν?Εκτός και δεν είναι το κείμενο του site επαρκώς διευκρινιστικό

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ είπε...

Το κείμενο της ιστοσελίδας αποτυπώνει επακριβώς, το σκεπτικό της απόφασης, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βόρειας Κυνουρίας.

blogger hit counter