tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δεν είναι βέβαιο ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση για δεματοποιητή στην Παναγίτσα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δεν είναι βέβαιο ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση για δεματοποιητή στην Παναγίτσα

Μπορεί ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας, να πρόκρινε μία έκταση στην Παναγίτσα Λεβιδίου, με την προοπτική εκεί να λειτουργήσει μονάδας δεματοποίησης απορριμμάτων και αποθήκευσης των δεμάτων, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι τελικά ο δεματοποιητής θα πάει εκεί.
Από πού προκύπτει αυτό;
Από δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος κράτησε αποστάσεις από την εξέλιξη αυτή, λέγοντας ότι «είναι διαδικασία του ΦΟΔΣΑ». Εξήγησε ότι αυτό το οποίο έχει αποφασιστεί, σε συνεργασία με άλλες τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συννεόηση με την Περιφέρεια, είναι ο Δήμος (και όχι ο ΦΟΔΣΑ) να βρει μία έκταση 50 στρεμμάτων, όπου εκεί δεν θα λειτουργεί μόνο δεματοποιητής, αλλά επιπλέον θα δημιουργηθεί δημοτικό κέντρο διαλογής για ανακυκλώσιμα υλικά, μονάδα κομποστοποίησης και βέβαια θα υπάρχει χώρος για την αποθήκευση των δεμάτων.
Ο ΦΟΔΣΑ βρήκε έκταση 35 στρεμμάτων και ο Δήμος ψάχνει για έκταση 50 στρεμμάτων. Υπάρχει διαφορά… Επιπλέον, ο Σμυρνιώτης είπε ότι, πέρα από μικρό, το γήπεδο στην Παναγίτσα, είναι και μακριά από το κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Δεν το απέκλεισε 100%, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει για έκταση με άλλα χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter