tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Το μπαζωμένο ρέμα του Αϊ Νικόλα - Θα ασχοληθεί κανείς;

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Το μπαζωμένο ρέμα του Αϊ Νικόλα - Θα ασχοληθεί κανείς;

Η Τρίπολη πνίγηκε τη Δευτέρα και στην επιφάνεια ήρθε ένα ξεχασμένο, αλλά πολύ σοβαρό θέμα. Οι καταρρακτώδεις βροχές είχαν αποτέλεσμα να μπουν στην πόλη τόσο το ρέμα του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της οδού Καλαβρύτων και στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Κατέρρευσε μέρος του μαντρότοιχου του 11ου συντάγματος, με αποτελέσματα νερά που είχαν συγκεντρωθεί να μπουν στην πόλη, από τις οδούς Στριφτόμπολα, Θεοφιλοπούλου, 28ης Οκτωβρίου και Δεληγιάννη. Ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα.
Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και ζητά να μάθει τι συμβαίνει με το ρέμα του Αϊ Νικόλα…
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, είπε δημοσίως, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε σε ΜΜΕ, ότι «υπάρχουν μπαζώματα στο ρέμα, καθαρίσαμε το χώρο κοντά στην Αγία Κυριακή. Πρέπει να γίνει διευθέτηση. Δυστυχώς, αυτό το ρέμα, κατά διαστήματα έχει κλείσει ,δεν υπάρχει ενιαία διατομή. Στο στάδιο, παραδείγματος χάριν, σκεπάστηκε με ένα αρκετά μεγάλο αγωγό. Πριν όμως υπάρχουν σωληνωτοί οχετοί μικρής διαμέτρου, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τη ποσότητα νερού. Είναι ευκαιρία να διευθετηθεί μια και καλή αυτό το θέμα.  Υπάρχει ένας σχεδιασμός που δεν έχει εκτιμήσει τι πιστότητες νερού μπορούν να εισρεύσουν».
Ενώ, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Καρλής είπε ότι «το ρέμα έχει κλείσει σε πολλά σημεία και κάτι πρέπει να γίνει εκεί».
Όλοι παραδέχονται λοιπόν ότι έχουν γίνει μπαζώματα στο συγκεκριμένο ρέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να «αγγίξει» αυτό το ζήτημα. Θα το τολμήσει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter