tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Καλούμε Ρέππα, Κωνσταντινόπουλο και Λυκουρέντζο να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο»

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Καλούμε Ρέππα, Κωνσταντινόπουλο και Λυκουρέντζο να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο»

Με ανοιχτή επιστολή – ανακοίνωση, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί τους τρεις βουλευτές του νομού, «να ψηφίσουν ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση, στο νέο αυτό μνημόνιο που καταδικάζει όλους τους εργαζόμενους αλλά και τα μικρομεσαία στρώματα στην παραπέρα εξαθλίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΚΕ

Η κυβέρνηση Παπαδήμου ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το νέο βάρβαρο μνημόνιο που μας οδηγεί στον Μεσαίωνα. Ότι είχε απομείνει από τις κατακτήσεις των προηγούμενων γενιών  καταργούνται σε μια νύχτα και οδηγούν στην απόγνωση το λαό μας. κατέκτησαν οι προηγούμενες γενιές σφαγιάζει δικαιώματα, κατώτερο μισθό, συντάξεις, επιδόματα, συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες συμπατριώτες μας.
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ, για ότι ψήφισαν αλλά και για τη πολιτική που ακλούθησαν όλα αυτά τα χρόνια. είναι  Τους καλούμε έστω και τώρα να πουν όχι , καλούμε τους βουλευτές του  νομού μας Ρέππα Δημήτρη, Κωσταντινόπουλο Οδυσσέα, από το ΠΑΣΟΚ και Λυκουρέντζο Αντρέα από τη ΝΔ  να ψηφίσουν ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση, στο νέο αυτό μνημόνιο που καταδικάζει όλους τους εργαζόμενους αλλά και τα μικρομεσαία στρώματα στην παραπέρα εξαθλίωση.
Δεν πρέπει να ψηφίσετε το νέο μνημόνιο και να θάψετε τη ζωή και τα όνειρα του ελληνικού λαού, να τους καταδικάσετε στα 400 ευρώ , στις συντάξεις πείνας, στην ανεργία, στην φτώχεια, στην «κινεζοποίηση»  του ελληνικού λαού.
Πείτε ΟΧΙ στο μνημόνιο. ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση.
Εμείς όπως πάντα, πιστοί στο καθήκον, θα βρισκόμαστε στο μετερίζι του αγώνα και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα, μαζί με τον λαό να απαντήσουμε με οργάνωση με ξεσηκωμό, λαϊκή συμμαχία για το μόνο δρόμο σωτηρίας του λαού του πλούτου της χώρας και των παραγωγικών τους δυνατοτήτων: αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και μονομερής διαγραφή του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter