tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Έρχεται ανασχηματισμός (τώρα, σωθήκαμε...)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται ανασχηματισμός (τώρα, σωθήκαμε...)

Τις πληροφορίες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, επιβεβαίωσε στην ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας ..."Guardian" ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.
"Είναι εύλογο ότι θα γίνει ανασχηματισμός της κυβέρνησης και οι υπουργοί του δεν θα μείνουν στην κυβέρνηση από τη στιγμή που ο ΛΑΟΣ δεν στηρίζει τη συμφωνία για τη βοήθεια", δήλωσε o κ. Καψής.
Νωρίτερα, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό τα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑΟΣ, μετά την ανακοίνωση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν ψηφίζει τη νέα σύμβαση.
Ωστόσο,  ο πρώην πλέον υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων , Μάκης Βορίδης και ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, προτίθενται να διαχωρίσουν τη θέση τους από εκείνη του προέδρου του ΛΑΟΣ και να υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.
Η δανειακή σύμβαση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, με στόχο να ψηφιστεί την Κυριακή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter