tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δεν φεύγει από Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Καρλής

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δεν φεύγει από Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Καρλής

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δημήτρης Παυλής άσκησε δριμύτατη κριτική και ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου, Γιώργου Καρλή, λέγοντας ότι δεν υπήρχε σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τις προηγούμενες ημέρες.
Στην απάντησή του, ο Γ. Καρλής είπε ότι ...
«τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν προσφέρονται για οποιαδήποτε εκμετάλλευση». Ανέλυσε το σχέδιο του Δήμου για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, εξηγώντας, με κάθε λεπτομέρεια, ότι υπήρχε σχεδιασμός, υπογραμμίζοντας όμως ότι κυρίως οι πλημμύρες ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή.
Τον Γιώργο Καρλή υπερασπίστηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας, που ζήτησαν και πήραν το λόγο, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αν μου ζητήσει ο Δήμαρχος, δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω απλός δημοτικός σύμβουλος» είπε ο Αντιδήμαρχος, κλείνοντας την τοποθέτησή του.
Από την πλευρά του Δημάρχου, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αντικατάστασης του Γιώργου Καρλή, τον στηρίζει πλήρως και κατά συνέπεια θα παραμείνει στη θέση του Αντιδημάρχου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ.ΚΑΡΛΗ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΘΙΟΥ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ! ΑΝΤΕ Κ******** ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ PSI ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΚΑΡΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΔΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.. ΞΥΠΝΑ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΗ ΕΣΑΣ........

blogger hit counter