tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Θάφτηκε σχεδόν το σαλέ στο Χιονοδρομικό!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Θάφτηκε σχεδόν το σαλέ στο Χιονοδρομικό!

Οι πληροφορίες στη διάρκεια της εβδομάδας του «Κόντρα Επίθεση» επιβεβαιώθηκαν και οι έντονες χιονοπτώσεις γέμισαν για τα καλά με μεγάλες ποσότητες το Μαίναλο. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου λειτούργησε ...
κανονικά σήμερα όπως επίσης και αύριο επιτρέποντας στις εγκαταστάσεις να λειτουργήσουν και αρκετές εβδομάδες με αυτές τις ποσότητες χιονιού. Όπως μπορεί να δει κανείς από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε και δανειστήκαμε από το επίσημο group του Χιονοδρομικού Κέντρου στο facebook, το σαλέ του ΧΚ έχει «θαφτεί» σε μεγάλο βαθμό από το χιόνι που έπεσε τα τελευταία 24ωρα.
Αυτή τη στιγμή το ύψος του χιονιού στη βάση του Χιονοδρομικού στο ύψος όπου βρίσκεται το πάρκινγκ φτάνει τους 160 πόντους, το χιόνι στο ύψος όπου βρίσκεται ο αναβατήρας του Αετού φτάνει τους 180 πόντους και στην κορυφή αγγίζει τα δύο μέτρα! Σε κάποια σημεία το ύψος είναι μεγαλύτερο. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της προσεχούς εβδομάδας με το Χιονοδρομικό της Αρκαδίας να γεμίζει με επιπλέον χιόνι.
Στα αξιοσημείωτα βέβαια και η σπουδαία δουλειά των ανθρώπων του Χιονοδρομικού που έχουν φροντίσει ο δρόμος από Καρδαρά προς ΧΚ να έχει καθαριστεί πολύ γρήγορα όταν σε άλλα ορεινά δίκτυα της Αρκαδίας υπήρχαν ακόμη σημαντικά προβλήματα. Το θέαμα αυτή τη στιγμή στο Μαίναλο είναι εντυπωσιακό και όποιος δεν βρει την ευκαιρία να το επισκεφθεί πραγματικά θα χάσει εκπληκτικές εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter