tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Επιτροπή αθλητισμού στη Βόρεια Κυνουρία!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Επιτροπή αθλητισμού στη Βόρεια Κυνουρία!


Με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας συγκροτήθηκε Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη:

Γκαύρος Δημήτριος του Χρήστου, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος.
Μακρής Θεόδωρος του Αντωνίου, Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας, μέλος.
Τρυποσκούφης Βασίλειος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας, μέλος.
Μποβολανέα Βασιλική – Αλεξάνδρα, Δημοτική Υπάλληλος, μέλος και
Τσαγγούρης Σταύρος του Νικολάου, Δημότης, μέλος.
Η Επιτροπή θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που αφορούν ζητήματα αθλητισμού και αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, θα συνεδριάζει κάθε φορά που υπάρχει σχετικό θέμα ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της και θα καταθέτει τις προτάσεις της εγγράφως για έγκριση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ.Ευστρατίου Δαλιάνη, Άγγελου Καμπύλη, Νικολάου Πολυμενάκου, Δημητρίου Κόκκωνα, Γρηγορίου Παινέση και Παναγιώτη Αδάμη.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εισηγούμενος το θέμα είπε τα παρακάτω :
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 70 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 11 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, συγκροτούνται επιτροπές τις οποίες κρίνει σκόπιμο να συγκροτηθούν το Δημοτικό Συμβούλιο, για την επεξεργασία, εισήγηση και προώθηση θεμάτων αρμοδιότητάς τους. Έχουμε ήδη συγκροτήσει την επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και την Πολιτιστική Επιτροπή.
Στις επιτροπές μετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που προτείνονται από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις, υπάλληλοι της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου καθώς και ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της περιοχής.
Στο πνεύμα των παραπάνω κρίνουμε σκόπιμο να συγκροτήσουμε Επιτροπή Αθλητισμού στο Δήμο μας, η οποία θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που αφορούν ζητήματα αθλητισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπά του Δήμου μας.

Ο Καμπύλης Άγγελος είπε: «Η εισήγηση είναι αντιφατική. Προτείνω ότι η επιτροπή πρέπει να απαρτίζεται από 7 μέλη στην οποία να συμμετέχουν και 2 εκπρόσωποι Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής. Από την παράταξή μας προτείνεται ο κ.Άγγελος Καμπύλης. Σίδερης Κωνσταντίνος : είναι δύσκολο να ορίσουμε εκπροσώπους από τους Αθλητικούς Συλλόγους και με ποια κριτήρια. Αν ορίσουμε από έναν θα έχουμε δίκαια παράπονα από τους υπόλοιπους. Εάν ορίσουμε από όλους, τότε η επιτροπή δεν θα ποτέ απαρτία. Η επιτροπή όμως μπορεί κατά περίπτωση να προσκαλεί στις συνεδριάσεις της και εκπροσώπους των Συλλόγων όταν αυτή το κρίνει σκόπιμο.

Ενώ, ο Αδάμης Παναγιώτης τόνισε: «Συμφωνώ με την πρόταση του κ.Άγγελου Καμπύλη. Καταψηφίζω την πρότασή σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter