tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Στοιχεία για την "Αρκαδία ΑΕ" ζητά ο Βαλασόπουλος!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στοιχεία για την "Αρκαδία ΑΕ" ζητά ο Βαλασόπουλος!

Με ερώτηση του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ζητά να δοθούν τα στοιχεία για την εταιρεία «ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ» της τέως Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα ζητά να δοθούν τα ποσά που έχουν εκταμιευτεί, οι ισολογισμοί των αντίστοιχων χρήσεων, αλλά και τα ποσά και το είδος των δαπανών.

Ολόκληρη η ερώτηση
Kύριε  Πρόεδρε,
η Π.Π. ως καθολικός διάδοχος των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ανάμεσα στις υπόλοιπες αρμοδιότητες που παρέλαβε είναι και οι εταιρείες που αυτές είχαν συστήσει. Μια από αυτές είναι και η εταιρεία «ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε» της τ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας. Με απόφαση δε, του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου έχουν ορισθεί και οι εκπρόσωποι της, με βάση την οποία συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. αυτής .
Όπως προκύπτει, από τις κατανομές του 2ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, προϋπολογίσθηκε αμοιβή αυτής, ως Σύμβουλου Διαχείρισης και Παρακολούθησης, το ποσό των 237.500,00 ευρώ , ενώ αντίστοιχα στο 3ο ΕΑΠ ήταν 255.000,00 ευρώ ενώ έφτανε, για την ίδια περίοδο, με τους υπόλοιπους κωδικούς, στα 485.000,00 ευρώ.
Με τη σημερινή αίτηση  μου και βάση του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΕΣΥ Π.Π, (ΑΡΘΡ.16ο ΠΑΡ.7), παρακαλώ να μου δοθούν τα εξής στοιχεία:
Εάν τα ποσά αυτά έχουν εκταμιευθεί και μέχρι ποιού ύψους ,
οι Ισολογισμοί των αντίστοιχων χρήσεων , με τους λογαριασμούς «Αποτελέσματα Χρήσης» και « Γενικής Εκμετάλλευσης» καθώς και τα προσαρτήματα αυτών, για την χρήση 2011 αντίστοιχο ισοζύγιο (εάν δεν υπάρχουν) και
τα ποσά και το είδος των δαπανών, που δαπανήθηκαν για την υλοποίηση αυτών των δύο προγραμματικών περιόδων.
Ο ΑΙΤΩΝ
ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter