tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Για τη νίκη σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Για τη νίκη σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό



Ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη με το Λεβαδειακό, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές:
Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Λέαντρο Αλβάρες, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Ηλίας Σολάκης, Εμμάνουελ Φρανκού και Εμμάνουελ Περόνε.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τη Δόξα Δράμας έμειναν εκτός αποστολής οι Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Μπακασέτας, ενώ στον αντίποδα επέστρεψαν οι Πουλίντο, Χουανίτο και Φρανκού.

Η προϊστορία των αγώνων Αστέρα-Λεβαδειακού

Αστέρας και Λεβαδειακός θα βρεθούν την Τετάρτη για ένατη φορά αντίπαλοι σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2006-2007.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2006 (1.288 εισιτήρια) ο αγώνας στην Τρίπολη τελείωσε ισόπαλος 2-2 (71’ Ζουντί, 76’ Αλαιν-74’ 90’ Αλεξ). Προπονητής του Αστέρα ο Γιάννης Παπακώστας και του Λεβαδειακού ο Γιώργος Κωστίκος. Στις 19 Φεβρουαρίου 2007 (890 εισιτήρια) ο Λεβαδειακός κέρδισε στην έδρα του 1-0 με γκολ του Καραμαλίκη στο 2ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και του Λεβαδειακού ο Σάκης Τσιώλης.
Στις 30 Δεκεμβρίου 2007 (1.116 εισιτήρια), οι δύο ομάδες βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στη Σούπερ Λιγκ και αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στη Λιβαδειά. Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και του Λεβαδειακού ο Βούλγαρος Γκεόργκι Βασίλιεφ.
Στις 13 Απριλίου 2008 (2.977 εισιτήρια), ο Αστέρας έχασε στην Τρίπολη 2-1 (88’ Μασάντο-5’ Παρασκευαίδης, 90’ Ντιμπάλα). Προπονητής του Αστέρα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και του Λεβαδειακού ο Μπάμπης Τεννές.
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2008 (1.381 εισιτήρια) ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 με κεφαλιά του Μπούσι στο 56ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Πορτογάλος Κάρλος Καρβαλιάλ και του Λεβαδειακού ο Σέρβος Μομσίλο Βούκοτιτς.
Στις 25 Ιανουαρίου 2009 (2.760 εισιτήρια) ο Αστέρας κέρδισε στην Τρίπολη για πρώτη φορά τον Λεβαδειακό 2-0, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Λούσιο Φιλομένο (33’ 63’). Προπονητής του Αστέρα ο Νίκος Κωστένογλου και του Λεβαδειακού ο Σέρβος Μομσίλο Βούκοτιτς.
Στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 (1.679 εισιτήρια) ο Αστέρας κέρδισε στην Τρίπολη 2-1 κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με κεφαλιά του Ναπολεόνι στο 59’ για να ισοφαρίσει στο 66’ επίσης με κεφαλιά ο Μπαστία. Τη νίκη στον Αστέρα έδωσε ο Τσέζαρεκ στο 80ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Αργεντινός Μάριο Γκόμες και του Λεβαδειακού ο Ισπανός Κίκε Ερνάντεθ. Το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2010 (989 εισιτήρια) στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κίκε Σόλα στο 69ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Βαγγέλης Βλάχος και του Λεβαδειακού ο Ισπανός Κίκε Ερνάντεθ.

Η διάθεση εισιτηρίων για Λεβαδειακό

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι :
Εισιτήρια για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 6ης Αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11.00π.μ. έως τις 5.15μ.μ. την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012.
Τα εισιτήρια σε όλες της θύρες κοστίζουν 10€. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και Φοιτητικά/Στρατιωτικά/Παιδικά εισιτήρια με αξία 5€.
(Το παιδικό εισιτήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 έως 18 ετών).
Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Σε κάθε ταυτότητα μπορούν να εκδοθούν έως δύο (2) εισιτήρια αγώνα.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.30μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γήπεδο και τα εισιτήρια, βρίσκονται δημοσιευμένες στο  www.asterasfctickets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter