tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Λύτρας καλεί σε συνεργασία Σακελλαρίου, Τσαφαρά και Χριστόπουλο!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λύτρας καλεί σε συνεργασία Σακελλαρίου, Τσαφαρά και Χριστόπουλο!

Δημόσια πρόσκληση συνεργασίας απευθύνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η δική μας αγαπημένη Γορτυνία», Μιλτιάδης Λύτρας σε ανεξάρτητους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Γορτυνίας. 
Τους καλεί να συμπορευτούν μαζί του ...
"στα πλαίσια μιας (ανεξάρτητης) υποψηφιότητας με ορίζοντα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Μια υποψηφιότητας που θα κινείται στη λογική της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγαστής συνεργασίας με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

Δυστυχώς μόλις 1,5 χρόνο έπειτα από την εκλογή του ο Δήμαρχος Γορτυνίας λάμπει δια της απουσίας του αποφεύγοντας να επιλύσει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών του. Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες συμμετέχουν σε εκδηλώσεις κοπής πιτών ο Δήμος Γορτυνίας δεν διαθέτει καν επιχειρησιακό σχέδιο δράσης ενώ αρνείται κατηγορηματικά να συζητήσει στα Δημοτικά του Συμβούλια τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής. 

Ωστόσο και η στάση της αντιπολίτευσης δεν είναι η ενδεδειγμένη αφού όχι μόνο δεν κριτικάρει τις επιλογές της πλειοψηφούσας παράταξης (λ.χ. απευθείας αναθέσεις) αλλά ούτε και προτάσσει επιχειρήματα για τη Γορτυνία του μέλλοντος.

Καλώ λοιπόν τον Κυριάκο Τσαφαρά και τον Γιάννη Σακελλαρίου να συνταχθούν μαζί μου, να γίνουν συνοδοιπόροι υγιών ιδεών αποδεικνύοντας για άλλη μια φόρα πως απέναντι στα δημόσια αξιώματα και τους θώκους προτάσσουν το καλό της Γορτυνίας όχι μονάχα ως επιφανείς αιρετοί  άρχοντες αλλά πρωτίστως ως απλοί στρατιώτες.
Χαιρετίζω τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Στάυρου Χριστόπουλου, πρώην δημάρχου Ηραίας,  και τον καλώ να σταθεί αρωγό στη προσπάθειά μας για τις εκλογές του 2014 όπου κύρια και βασική μου επιδίωξη θα είναι οι αιρετοί να είναι "υπηρέτες του λαού". Δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε στις βασικές αρχές μιας τέτοιας συνεργασίας. ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ.
Θέλω στο σημείο αυτό να απευθύνω κάλεσμα και σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Γορτυνίας σε όλους εκείνους του πατριώτες μας που νοιώθουν την ανάγκη της προσφοράς να συστρατευτούν σε έναν ωραίο αγώνα που στόχο δεν θα υλικές αμοιβές αλλά το όραμα για μια Γορτυνία πολύ καλύτερη επικεντρωμένη στους νέους και στα περήφανα της γηρατειά. Δεσμεύομαι πως αν ο λαός της Γορτυνίας με τιμήσει με τη θέση του Δημάρχου θα αποποιηθώ της πάγιας αντιμισθίας μου αλλά και των εξόδων παράστασης.»

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λυτρας και λιγα λεει για το Δημαρχο. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Λύτρας, όσο κι αν λένε απο εδώ κι απο εκεί ότι δεν είναι σοβαρός, και ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με το Δήμο, είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην ερημωμένη Γορτυνία. Χορτάσαμε από σοβαροφανείς. Κι ας διαδίδουν μερικοί δεξιά κι αριστερά ότι κάνει για σύμβουλος κι όχι για δήμαρχος.. θα τους δώσει την απάντηση ο λαός της γορτυνίας και ειδικά οι νέοι. Ας ζορίζονται μερικοί που ασχολείται ένας νέος άνθρωπος... ΖΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΥΤΡΑ.- ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λύτρας προσπαθει και προβαλλει το τοπο του. Είναι αξιος γιατι δεν ειναι το παιδι του μπαμπα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΥΤΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΤΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λύτρας έχει 20 λογαριασμούς gmail και σχολιάζει αβέρτα τις ανακοινώσεις του..

Miltiadis είπε...

xaxaxaxa ma ton agio konstantino den egrapsa kanena sxolio...

kai eidika an ithela tha empaina apo enan proxy server na egrafa kamia penintaria..

san kati boulleutades p sti dimoskopisi tou mhna gia tous bouleutes mera nixta mpenane apo proxy servers GIA NA TO PAISKOUN PROTOI SE PROTIMISI...

ego mia psifo exo....ti dikia m .. alla exo pollous anthropous p me pane me 1000000000000 tha to doume to 2014..
kontos psalmos allilouia..

MILTIADIS LYTRAS

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιλτιάδη Λύτρα, ευχαριστώ για την Δημόσια πρόσκληση που μου απευθύνεις, ως επικεφαλής της Δημοτικής σας Παράταξης.
Δεν θα σου κρύψω ότι στην μέχρι τώρα πορεία και συμμετοχή σου στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στο έργο σου, συμφωνώ σε αρκετά σημεία.
Έχουμε δύο χρόνια μπροστά μας να αποφασίσουμε ποιά θα είναι η νέα αρχή
της αυτοδιοίκησης της Γορτυνίας μας.
Μέχρι τότε αυτό που πρέπει να μας απασχολεί όλους, είναι όπως λες και εσύ η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ.
Αυτό δεν θα επιτευχθεί, με στείρα αντιπολίτευση, αλλά ούτε και με την σιωπή μας, παρά μόνον με κέραιες επισημάνσεις και προτάσεις όπως εσύ και αρκετοί από εμάς κάνουμε πολλές φορές, άσχετα αν δεν εισακουόμεθα.
Ο στόχος όλων μας πρέπει να είναι η Ανάπτυξη και Προκοπή της Γορτυνίας, και όταν έρθει η ώρα των εκλογών, να σαι σίγουρος αγαπητέ Μιλτιάδη …
«Οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας θα συστρατευθούν και οι ανεπαρκείς, θα κριθούν»...

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, Κυριάκος Κ. Τσαφαράς

Miltiadis είπε...

Αγαπητέ Κυριάκο
σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα. Σε χαρακτηρίζει πάντα μια αλήθεια στις τοποθετήσεις σου και πάντα είμαι περιχαρής να αισθάνομαι την δύναμη της ψυχής σου να ποτίζει τις λέξεις και τις τοποθετήσεις σου. Να με θεωρείς συνοδοιπόρο σου. Είμαι βέβαιος πως ο χρόνος και οι συνθήκες θα μας οδηγήσουν στο ίδιο όχημα, με την ίδια αγωνία και με τον ίδιο σκοπό. Να δούμε τον τόπο μας ψηλότερα, και τους πατριώτες μας να απολαμβάνουν έναν δήμο γορτυνίας, πραγματικό εργαλείο ανάπτυξης για όλους. Σου στέλνω τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μους. Δηλώνω εξακολουθητικά στρατιώτης και συντάσσομαι σε κάθε φιλότιμη, ειλικρινή και αξιοπρεπή πρωτοβουλία. Είμαι βέβαιος πως και συ είσαι στο ίδιο πλαίσιο αρχών γιαυτό αισιοδοξώ πως θα πάμε μαζί.
Να σαι πάντα καλά
Μιλτιάδης Λύτρας

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε Κυριάκο καλά τα λές τωρα αλλα επρεπε να ειχες προβλεψει τι θα γινόταν με αυτο το συνοθυλευμα, η πολιτικη χρειαζεται και να προβλεπεις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΛΥΤΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...

blogger hit counter