tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δύο νέες προσλήψεις από το Δήμο Τρίπολης

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δύο νέες προσλήψεις από το Δήμο Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (και μέχρι τις 15-6-2011) με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δύο (2) ...
πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία των προγραμμάτων «Άθλησης για όλους», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 94842/24-8-2011 Απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 1945/τ. Β΄/31-8-2011).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
 Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 22 έως 60 ετών
 Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης ( Δ/νση : Λαγοπάτη & Αταλάντης 2ος όροφος, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, τηλ. 2713600431, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Καλογεράς και κ. Σταυρόπουλος)
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησηείναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση
2. Βιογραφικό Σημείωμα όπου αναφέρονται η προϋπηρεσία σε αντίστοιχα προγράμματα, στην επιμόρφωση, στην κτήση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κτλ
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι ο αιτών/ούσα είναι άνεργος κι ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι εάν επιλεγεί, θα απασχοληθεί σε όποιο Δομημένο Πρόγραμμα και σε όποια Δημοτική Ενότητα του Δήμου του υποδειχθεί (Τρίπολης, Λεβιδίουκαι Τεγέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter