tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι φοιτητές ματαίωσαν εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι φοιτητές ματαίωσαν εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου!

Από την Οργανωτική Επιτροπή για την ανάδειξη των Μελών του Πρώτου Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώθηκε η ματαίωση των εκλογών για την ανάδειξη των Καθηγητών- Εσωτερικών Μελών του Πρώτου Συμβουλίου του Ιδρύματος που ....
επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και των εκλογών για την ανάδειξη των Εκπροσώπων του Διοικητικού Προσωπικού- ΕΕΔΙΠ I-ΕΕΔΙΠ II-ΕΤΕΠ στο Πρώτο Συμβούλιο του Ιδρύματος που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μεθαύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012.
Ηματαίωση των ανωτέρω εκλογικών διαδικασιών καθίσταται αναγκαία για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς η παρουσία μεγάλου αριθμού φοιτητών στα γραφεία του Ιδρύματος στην Τρίπολη δεν επέτρεψε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 κατά την οποία θα ρυθμίζονταν οι τελευταίες τεχνικές- οργανωτικές- διαδικαστικές λεπτομέρειες για τη διενέργεια των εκλογών. Παράλληλα οι εν λόγω φοιτητές κατέστησαν σαφές στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ότι  ίδια κινητοποίηση θα υπάρξει και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών προκειμένου να αποτραπεί η πραγματοποίησή τους.
Κατόπιν αυτών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε τη ματαίωση των εκλογών προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία κλίματος οξύτητας και σκηνικού έντασης και, ενδεχομένως, έκρυθμων καταστάσεων στο χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ηρεμία του Ιδρύματος.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα προσδιορίσει τις επόμενες κινήσεις της συνεκτιμώντας τη ειδικότερη κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που διαμορφώνεται συνολικά στο χώρο των ελληνικών Πανεπιστημίων σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες εκλογής των πρώτων Συμβουλίων.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγητής Διονύσης Κλάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter