tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Βόρεια Κυνουρία και νέα Αναβάλλου: Γιατί δεν δίνουν στοιχεία από την Περιφέρεια;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βόρεια Κυνουρία και νέα Αναβάλλου: Γιατί δεν δίνουν στοιχεία από την Περιφέρεια;

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και προς τον Περιφερειάρχη. Ειδικότερα, επισημαίνει ότι «κατά την συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου στης 28/12/2011, συζητήθηκε το θέμα της κατάθεσης συμπληρωματικής πρότασης προς το ΥΠΕΚΑ για την επεξεργασία των νερών του Αναβάλλου.
Με απόφαση του ...
δε, το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου είχε ομόφωνα εξουσιοδότησει τον κο Περιφερειάρχη στην υποβολή της σχετικής πρότασης.
Η  ομόφωνη αυτή απόφαση, πάρθηκε μετά την προτασή μας και την δέσμευση του κου Χειβιδόπουλου, να συμπεριλάβει στην πρόταση και τον δήμο Β. Κυνουρίας, χρόνιο, δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας του δήμου αυτού. Κατά την διάρκεια δε, της συζήτησης «δεσμεύτηκε»,  να μας δώσει και την σχετική πρόταση, αφού καμία εισήγηση δεν υπήρχε και απλώς τοποθετηθήκαμε με βάση την προφορική ενημέρωση του κου Αντιπεριφεριάρχη.
Σήμερα δύο μήνες περίπου μετά την «δέσμευση!!» , μετά από τρεις φορές που προφορικά τον ενόχλησα και του υπενθύμισα την δέσμευση του , παρά την προφορική μου ενημέρωση σ’ εσάς τουλάχιστον δυο φορές και παρά την διαμαρτυρία μου στην προηγούμενη τακτική συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, ουδέποτε έλαβα το παραμικρό. Η δε, δικαιολογία του κου Χειβιδόπουλου ήταν μονίμως «το έχω πει στην υπηρεσία και αυτή δεν το υλοποίησε» !!    
Μετά λοιπόν αυτή την απαράδεκτη στάση, του αρμόδιου αντιπερειφεριάρχη, εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου πλέον εγγράφως, θεωρώ δε, ότι τουλάχιστον προσβάλει με αυτή το ΠΕΣΥ  και τη λειτουργία του, αλλά και παραβιάζει κάθε αρχή δημοκρατικής λειτουργίας, δεοντολογίας και τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου.
Με τη σημερινή αίτηση  μου, ΖΗΤΩ  βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΕΣΥ Π.Π, (ΑΡΘΡ.16ο ΠΑΡ.7), να μου δοθούν τα στοιχεία της εισήγησης και της πρότασης που κατατέθηκε (εάν τελικά κατατέθηκε), σύμφωνα με την σχετική απόφαση της 28/12/12.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter