tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Κρίσιμα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Κρίσιμα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου  2012,  στις  13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη και Αταλάντης θα γίνει η  Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, για τη λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:


  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στο Δήμο Τρίπολης από Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης Ασφαλείας (ΕΞΥΠΠ)».
  2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: « Ανάπλαση παιδικής χαράς Τ.Κ. Λεβιδίου».
  3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Υγειονομική Ταφή Απορριμμάτων στην Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου».
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών:  «Δημοσίευση διαφημιστικής καταχώρησης με τίτλο: ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ & ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Καθαρισμός των σπηλαίων Κάψια (κτιριακών εγκαταστάσεων, κυλικείου, περιβάλλοντος χώρου».
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας:  « Αποκομιδή Ανακυκλώσιμων Υλικών Δημοτικών Ενοτήτων».
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας:  « Αποκομιδή Απορριμμάτων Δημοτικών Ενοτήτων».
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας:  « Καθαρισμός Κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες».
  9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: « Περισυλλογή Ογκωδών Αντικειμένων στις Δημοτικές Ενότητες».
  10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Υπηρεσίες Καθαριότητας Οδών και Πλατειών στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης».
  11. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Ηχητική κάλυψη συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και επιτροπών Δήμου Τρίπολης».
  12. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για το πρόγραμμα Άθλησης για όλους ».
  13. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος ».
  14. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: « Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση γραφείων και βιβλιοθηκών».
  15. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή του ΚΗΙ 7633 φορτηγού οχήματος του Δήμου Τρίπολης».
  16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας:  « Αποσυναρμολόγηση συστήματος αρχειοθέτησης και γραφείων  Πολεοδομίας και επανατοποθέτηση αυτών».
  17. Έγκριση έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων προπληρωμής με απόδοση λογαριασμού για: α) τέλη κυκλοφορίας β) δαπάνη παραβόλου εισφοράς και εκδόσεως αδείας κυκλοφορίας τριών μοτοσικλετών της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Τρίπολης.
  18. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια φωτογραφιών για την έκδοση ταυτοτήτων υπαλλήλων ».
  19. Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.
  20. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: « Χρωματισμός γραφείων Αντιδημάρχων».
  21. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια τζαμιού για την αποθήκη του Δήμου ».
  22. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια επιστήλιας κρεμάστρας για το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών ».
  23. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή της Εταιρείας ΔΙΑΣ Α.Ε. για την πληρωμή των μισθών σύμφωνα με την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.
  24. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών για κάθισμα εργασίας της Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης».
  25. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την:«Συνδρομή του Δήμου στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας».
  26. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια ψηφιακού πολυλειτουργικού μηχανήματος».
  27. Διάθεση πίστωσης για επιστροφή καταβληθέντος ποσού.
  28. Αίτηση κ. Στέφανου Γκουτζιούλη, «Περί απόδοσης λογαριασμού διαχείρισης για την πληρωμή Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ».
  29. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ ».
  30. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου:  «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥ          ΣΕΧΙΩΤΗ».
  31. Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών μειοδότη προς υπογραφή της σύμβασης του έργου:«Ύδρευση τ.δ. Βλαχοκερασιάς – Κερασιάς » .
  32. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου:« Κατασκευή και Συντήρηση Παιδικών Χαρών Δήμου Τρίπολης                 Δ.Ε. Τρίπολης ».
  33. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Φαλάνθου ».
  34. Καθορισμός όρων της δημοπρασίας για την μίσθωση χώρων στάθμευσης τροχοφόρων από το Δήμο Τρίπολης.
  35. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή δικηγόρων.
  36. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή δικηγόρων.
  37. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αμοιβή δικηγόρων.
  38. Αίτηση της επιχείρησης “WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» για μείωση των ενοικίων για την κεραία της που έχει τοποθετηθεί στη θέση: « Καστανιά» πλησίον της Τ.Κ. Βλαχέρνας.
  39. Ορισμός δικηγόρου για επίδοση της υπ. Αριθ.1/2011 πράξης αναλογισμού του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης Τρίπολης σε κατοίκους του εξωτερικού.
  40. Ορισμός Δικαστικού Επιμελητή για την εκτέλεση παραγγελιών κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας ύστερα από παραγγελία του προϊστάμενου του Τμήματος Ταμειακής Υπηρεσίας.
  41. Ορισμός δικηγόρου για έλεγχο περιουσιακών στοιχείων.
  42. Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών μειοδότη του έργου: « Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Κορυθίου ».
  43. Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών μειοδότη του έργου:  « Επισκευή σχολείου Δ.Ε. Βαλτετσίου ».
  44. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια σπάγκου» .
  45. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια αλυσίδων χιονιού ».
  46. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας : « καθαρισμός χαλιών – μοκετών ».
  47. Έγκριση δαπάνης για την εκτέλεση της συνεχιζόμενης εργασίας: «Σύνταξη εντύπου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για cluster αρκαδικών προϊόντων ».
  48. Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης στις 20-3-2012 σε υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης σε προσφυγή της Ντούμου Ευγενίας.
  49. Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης στις 20-3-2012 σε υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης σε αγωγή της Λούπη Διονυσίας.
  50. Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου       Τρίπολης (ειδική διαδικασία περί αμοιβών) του δικηγόρου κ. Σαμπράκου    Πέτρου κατά του Δήμου Τρίπολης.                                     
  51.  Καθορισμός όρων της δημοπρασίας για την μακροχρόνια μίσθωση ή        αγορά ακινήτου – γηπέδου από το Δήμο Τρίπολης.
  52. Επιβολή κοινωνικής εισφοράς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter