tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για τον δεματοποιητή στην Παναγίτσα!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για τον δεματοποιητή στην Παναγίτσα!

Για τις 28 Φεβρουαρίου ορίστηκε τελικά (αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 21.2.2012) η συνεδρίαση της ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας. Να θυμίσουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (που αποτελείται από τους πρώην Δήμαρχους Τρίπολης, Βαλτετσίου και Τροπαίων) έχει ...
αξιολογήσει και έχει προκρίνει μία έκταση στην Παναγίτσα Λεβιδίου για να λειτουργήσει εκεί μία μονάδα δεματοποίησης στην οποία θα πηγαίνουν και θα «πακετάρονται» σε δέματα όλα τα σκουπίδια της Αρκαδίας.
Μετά το άνοιγμα και των οικονομικών προσφορών, το επόμενο βήμα είναι να έρθει το θέμα της ψήφισης στην ολομέλεια της διοίκησης του ΦΟΔΣΑ, που θα συνεδριάσει την άλλη Τρίτη, στη μία το μεσημέρι, στο νέο Δημαρχείο Τρίπολης, στην οδό Λαγοπάτη.
Εκεί, θα κριθεί, αν προχωρήσει αυτή η υπόθεση ή όχι. Αν δηλαδή, το Δ.Σ. του Φορέα θα εγκρίνει ή όχι την έκταση στην Παναγίτσα…
Την ίδια ώρα, ο Δήμος Τρίπολης κινείται σε άλλη κατεύθυνση και προχωρά σε δημοπρασία για να βρει έκταση 50 στρεμμάτων (διαβάστε ΕΔΩ) , προκειμένου να λειτουργήσει εκεί μονάδα δμεατοποίησης, χώρο αποθήκευσης των δεμάτων, μονάδα κομποστοποίησης και κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter