tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απάντηση Σμυρνιώτη σε Τατούλη: «Δεν παρακαλάμε κανέναν»

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση Σμυρνιώτη σε Τατούλη: «Δεν παρακαλάμε κανέναν»

Η αναφορά του Περιφερειάρχη ότι «κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα βάλουν δεματοποιητή και τώρα μας παρακαλάνε», προκάλεσε την άμεση απάντηση του Δημάρχου Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη ο οποίος είπε ότι «δεν παρακαλάμε κανέναν» κι επέρριψε ξεκάθαρα ευθύνες στην αιρετή Περιφέρεια για τις καθυστερήσεις στην επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων…
Σε σημερινές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος είπε ότι ...
η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής προβλέπει ότι «η περιφέρεια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 έπρεπε να είχε εγκαταστήσει εξοπλισμό σταθμών μεταφόρτωση απορριμμάτων και υφιστάμενων δεματοποιητών. Γιατί δεν το έκανε;».
Στη συνέχεια τόνισε ότι ο δεματοποιητής «δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση από μόνος του» και θύμισε ότι «και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης έχει αποκαλέσει τους δεματοποιητές και την αποθήκευση των δεμάτων ως ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ (χωματερές)».
«Εγώ δεν έχω αλλάξει τη θέση μου, ότι θέλω σκέτο δεματοποιητή να κάνω μπάλες» είπε ο Γιάννης Σμυρνιώτης και εξήγησε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών και μονάδα κομποστοποίησης και όχι μόνο δεματοποιητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter