tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Επενδύσεις στην Αρκαδία από Αραβικές χώρες;

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Επενδύσεις στην Αρκαδία από Αραβικές χώρες;


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σε μια σειρά πρωτοβουλιών του, αναπτύσσει μηχανισμούς για την αντιμετώπιση της οικονομικής ύφεσης, που πλήττει και την Αρκαδία και που αναμένεται να επιδεινωθεί στο άμεσο μέλλον.
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 17:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ...
Μαίναλον, στην πλατεία Άρεως, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στην Ελλάδα παρουσίαση των «Digital Road Shows» με σκοπό τη δημιουργία επενδυτικών προσκλήσεων στην Αρκαδία από τις χώρες του Αραβικού Κόλπου.

Ομιλητές
Πέτρος Γρουμπός, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών με  θέμα: «Δημιουργία Μηχανισμών Μεγιστοποίησης του Οικονομικού Αποτελέσματος» (θέμα του Νόμπελ οικονομίας για το 2009)
Νίκος Αθ. Σαμαράς, Πρόεδρος Δ.Σ. IPD με θέμα: «Εργαλειοποίηση της Καινοτομίας στην Επενδυτική Επιχειρηματικότητα» (η χρήση και οι δυνατότητες που προσφέρουν τα Digital Road Shows)

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το «THINK TANK» για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη το οποίο διαθέτει ευρύτατη επικοινωνιακή βάση με ισχυρούς επιχειρηματικούς, χρηματοοικονομικούς και Επενδυτικούς Ομίλους των Gulf Countries.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διερευνηθούν οι πραγματικές δυνατότητες επιχειρηματιών της περιοχής να υποδεχτούν και να συνλειτουργήσουν στα πλαίσια μικρών και μεσαίων επενδυτικών Αραβικών Κεφαλαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter