tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πως κρίνετε τη θετική ψήφο των βουλευτών Αρκαδίας για το νέο μνημόνιο;

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πως κρίνετε τη θετική ψήφο των βουλευτών Αρκαδίας για το νέο μνημόνιο;

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 

Η νέα δανειακή σύμβαση ψηφίστηκε από τη Βουλή. «Ναι σε όλα» ψήφισαν οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας, Δημήτρης Ρέππας (ΠΑΣΟΚ). Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και Ανδρέας Λυκουρέντζος (ΝΔ).
Θεωρείτε σωστή η λανθασμένη την ψήφο τους;

ΨΗΦΙΣΤΕ

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση θα διαρκέσει για τα επόμενα τρία 24ωρα, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (23.59).
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται, με τη συνδρομή της ιστοσελίδας https://polldaddy.com, μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία «Block by cookie και IP address», δηλαδή να δυσκολέψουμε τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ψηφίσει από τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή πάνω από μία φορά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Εξαρχής, κάνουμε σαφές και ξεκάθαρο ότι, σε καμία περίπτωση, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν αποτελεί επιστημονική έρευνα και μοναδικό στόχο είχε να αποτυπώσει τη γνώμη και την άποψη των επισκεπτών του «Καλημέρα Αρκαδία».



21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να πανε στο διαολο ρε ουστ απο την αρκαδια

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι δύο πρωτοκλασάτοι να ψηφίσουν εκείνος ο μικρός κολοτούμπας τι θα πει τώρα; Τόσες υπογραφές έβαζε για να ρίξει το Παπανδρέου Σε έχουμε πάρει χαμπάρι ρε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, γιατί στα χώματα που πάτησε ο Κολοκοτρώνης σήμερα πατάνε προδότες.

Ανώνυμος είπε...

efoooson uparxei ena 25% pou psifizei dikaiologimenh tnn apofash tous..kala mas kanoun...na paroume k 3 mnimoonio...o kosmos, k malista megali merida autou, opws vlepoume dne exei valei akoma mualo...k upostirizei tous psifothires tous akoma k twra..otan to pososto ftasei 0% tote tha allaksoun ta pragmata mexri tote...vastaaaaate..k agaliasteite erxontai kruuuuuuuuuuuuues mexres...

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια χώματα πάτησε ο Κολοκοτρώνης?

Ανώνυμος είπε...

Ρέππας και Λυκουρέτζος ξέραμε ότι σαν πρωτοπαλήκαρα δεν θα καταψήφιζαν..Ο Κωσταντινόπουλος η ντροπή της Αρκαδίας και της ΓΟρτυνίας, είναι ο χειρότερος βουλευτής του κοινοβουλίου..
Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν βουλευτή να μην έχει κάνει ούτε μια δήλωση, ποτέ, ούτε μια εξηγηση..Απλά παπαγαλίζει ένα ναι σαν καλή μαριονέτα που είναι ....Ντροπή και στους σαλιάριδες που τον περιτριγυρίζουν...Ντροπή..

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπεις ότι οι μισοί περίπου που ψήφισαν εδώ, πιστεύουν ότι είναι σωτήριο αυτό που ψηφίστηκε, τότε καλά μας κάνουν. Μάθανε ότι ψάχνουμε σωτήρα και πλάκωσαν και οι γύφτοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός κολοτούμπας είναι αχρηστος ρε παιδιά,τωρα τον καταλάβατε?Μόνο για κανά τάξιμο κανει!!Αχρηστος ρεεεεεεέ ανεπηθύμητος στην γορτυνία αλλά καί στην Τρίπολη!!!μακριά αχρηστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτοί που ψήφισαν οτι σωστά ψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο ξέρουν καλύτερα από κάτι εξυπνάκηδες που παριστάνουν οτι ξέρουν το καλό μας καλύτερα από εμάς

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως που δε ξέρω και δεν έχω ψηφίσει κανένα θα τους την έπεφτα άμα ψηφίζανε OXI όπως και χιλιάδες άλλοι με το που θα σφίγγανε οι κώλοι

Ανώνυμος είπε...

να πανε στο διαολο και οι 3. πρεπει ν ντρεπονται να κυκλοφορησουν στην αρκαδια! αδικαιολογητοι και οι 3,τσιρακια της κυβερνησης!αλλα τι περιμεναμε?με την δημοκρατικη αποφαση του Παπαδημα καιτου Παπανδρεου για διαγραφη οσων καταψηφισουν να ψηφιζαν οχι?

Ανώνυμος είπε...

Ta sxolia ta leei ola, pou to brikate re dimosiografoi to 52% oti kala kanane diabazete kai ta sxolia.
den pane sto diaolo oi bouleutes me tis petres tha tous kinigame thimaste o papandreou ti eixe pei "tha mas paroune me tis petres"

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/IKIXBVp8qGk

τέτοια νούμερα είστε και εσείς που τους γλύφεται τόσα 30 χρόνια τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να μην το ψηφίσουν το μνημόνιο και τώρα να είστε σε ουρές έξω από τις τράπεζες και να παρακαλάτε για ένα ευρώ. Μετά θα λέγατε οι άχρηστοι οι πολιτικοί μας καταστρέψανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος που έχει πληγεί, έχει μείνει άνεργος, έχει ήδη χρεοκοπήσει, δεν έχει την δυνατότητα πρόσβασης στο internet για να τους καταψηφίσει. Επομένως η δημοσκόπηση με αυτό τον τρόπο δεν ανταποκρίνεται στην βούληση του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη "Αν υπήρχαν λιγότεροι σωτήρες" στο Κουτί της Πανθώρας και μετά ψηφίστε.

Ανώνυμος είπε...

14 Φεβρουαρίου 2012 5:08 μ.μ.
άμπαλε αφισοκολλητή συνομιλητή μας, μας έχουν καταστρέψει όπως και να'χει.

Ανώνυμος είπε...

@15 Φεβρουαρίου 2012 2:06 μ.μ.

Εξυπνάκια ελληναρά κανά σοβαρό επιχείρημα παίζει ή αλλοιώνει τη γεύση κι αυτό???

Ανώνυμος είπε...

άμπαλε συνομιλητή μου, αυτά που γράφεις, λύνουν όλες τις απορίες. αποδεικνύεις το ποιός είναι ελληναράς, τι ψήφιζες και τι ψηφίζεις αλλά και το αν μετάνιωσες.
θες επιχείρημα για το αν κατέστρεψαν τη χώρα; όχι βέβαια, την έσωσαν!! χαχαχαχαχα
στρουθοκαμήλισε κι άλλο τιμώντας την μακρόχρονη πίστη σου στην αφισοκόλληση.

Ανώνυμος είπε...

@15 Φεβρουαρίου 2012 3:18 μ.μ

Μεγάλε μπαλαδόρε που τα ξέρεις όλα για τις ουρές έξω από τις τράπεζες, τα super markets και τα βενζινάδικα δεν ακούω να λες κάτι.
Εσύ μάλλον δε θα προβληματίζεσαι τα λεφτάκια σου θα τα χεις βγάλει έξω και θα περιμένεις τη δραχμούλα .
Οσο για τα αφισοκολλητή κτλ μάλλον θα έχεις μεγάλη εμπειρία από αυτά και θα ξέρεις καλύτερα. Αντί να πεις έστω και ένα επιχείρημα λες αφισοκολλητή όποιον δεν έχει την ίδια άποψη μαζί σου! Εύγε

Κατά τα άλλα για σένα πάντα κάποιοι άλλοι θα φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, φταις εσύ και οι ίδιοι με εσένα. Οι επιλογές σου επηρέασαν εμένα και όλους τους άλλους, με τα γνωστά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει επιχείρημα, υπάρχει αντίληψη της πραγματικότητας και κλείσιμο της τηλεόπλυσης. Απλά πράγματα. Διάβασε τι έγινε και αλλού, για παράδειγμα Αργεντινή, Μεξικό, Ρωσία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ισλανδία, για να δεις τι έρχεται. Προσωπικά εξοργίζομαι που υπάρχουν υποστηρικτές αυτού που ψηφίστηκε.Εξαρτάται βέβαια και τι είσαι για να το υποστηρίζεις. Ο νοών νοείτω.
Η εξαργύρωση της ψήφου πάει ακόμα και για εσάς, πάρτε το απόφαση.

blogger hit counter