tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία δεματοποιητή στην Παναγίτσα Λεβιδίου

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία δεματοποιητή στην Παναγίτσα Λεβιδίου

Παρουσία δεκάδων δημοτών από την περιοχή του Λεβιδίου, έγινε, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Η παρουσία των κατοίκων έχει να κάνει με την απόφαση του ΦΟΔΣΑ να επιλέξει έκταση στην Παναγίτσα Λεβιδίου για το δεματοποιητή απορριμμάτων.
Η εξεύρεση του χώρου ξεκινά εξαρχής, είπε ...
ο Δημήτρης Παυλής και τόνισε ότι του έκανε κατάπληξη πως ξαφνικά ο ΦΟΔΣΑ αποφάσισε να αξιολογήσει και να καταλήξει σε ένα οικόπεδο. «Δεν έχει καμία αξία ο χώρος που ανακοίνωσε ο ΦΟΔΣΑ γιατί είναι μακριά και μικρός» τόνισε.
Για το ίδιο θέμα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι δεν ξέρω τι εξυπηρετούσε και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το θέμα αυτό. Φάνηκε αρνητικός για την επιλογή του ΦΟΔΣΑ και είπε ότι ξεκινά μία νέα διαδικασία για την εξεύρεση μεγαλύτερης έκτασης, που θα λειτουργεί η μονάδα δεματοποίησης, θα γίνεται η αποθήκευση των δεμάτων, θα λειτουργεί κέντρο για διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών και μονάδα κομποστοποίησης.
«Εγώ είμαι μέλος του ΦΟΔΣΑ, δεν ενθυμούμαι να συνεδρίασε για το 2011. πως λοιπόν παρθήκαν αποφάσεις;» αναρωτήθηκε ο Τάσος Κακλαμάνος.
Δεν θα είχα αντίρρηση να πάει εκεί, είπε ο Δήμαρχος, αν υπήρχε συνολικός σχεδιασμός, για κομποστοποίηση, ανακύκλωση και δεματοποίηση και προσέθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Δήμαρχος δε θα είχε καμία αντίρρηση αν.......
Για ελάτε από εκεί και θα δούμε αν κάνετε εργοστάσιο σε αυτό τον πολύπαθο τόπο, η θα τρέχετε να κρυφτείτε από τις (κόσμιες) αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής..
Σας περιμένουμε.

blogger hit counter