tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Aιφνιδιαστικός έλεγχος στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Aιφνιδιαστικός έλεγχος στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Σε δελτίο τύπου του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, που δημοσιεύει το astrosnews.gr, αναφέρεται ότι στις 23/02/2012 «δεχθήκαμε αιφνιδιαστικό έκτακτο έλεγχο από την ειδική υπηρεσία περιβάλλοντος (ΕΥΠΕ)/ΥΠΕΚΑ, στην ΔΕΥΑ του δήμου μας και συγκεκριμένα στην μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων του βιολογικού καθαρισμού. Ο έλεγχος ...
έγινε επί τόπου στην μονάδα, από τρείς επιθεωρητές περιβάλλοντος και ήμασταν παρόντες ο ίδιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ.Αρφάνης, ο αντιδήμαρχος κ.Μαντάς και ο χημικός μηχανικός της ΔΕΥΑ.
Εκ μέρους των επιθεωρητών, επιδόθηκε έγγραφο στην εταιρεία με τα στοιχεία που πρέπει να προσκομίσει εντός 10 ημερών, ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Ενημέρωσα τους επιθεωρητές για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο και αφορούν την πλήρη λειτουργία της μονάδας με κατασκευή των δικτύων, αλλά και την εγκατάσταση τριτοβάθμιας επεξεργασίας.
Σύμφωνα και με τα λεγόμενα των επιθεωρητών την ώρα της αυτοψίας, η εικόνα της μονάδας και οι λεπτομέρειες γύρω από την λειτουργία της που έδωσε ο Χημικός μηχανικός, φάνηκαν ικανοποιητικές.
Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και της λειτουργίας της ΔΕΥΑ. Δεν πρόκειται να μείνουμε στις ευκαιριακές και αποσπασματικές λύσεις, που κληροδότησαν προβλήματα στην λειτουργία της. Ούτε περιμένουμε τις καταγγελίες και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους για να κινητοποιηθούμε και να οργανώσουμε την εταιρεία. Η βελτιστοποίηση του συστήματος είναι ο άμεσος στόχος μας, ώστε να λειτουργεί πολύ καλύτερα από τα αυστηρότερα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα.
ΑΣΤΡΟΣ 23/02/2012
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter