tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μόνο ένας από τη Γορτυνία και καμία γυναίκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μόνο ένας από τη Γορτυνία και καμία γυναίκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τη στελέχωση του βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αρκαδία. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται μόνο ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος, είναι εν ενεργεία βουλευτής και επιπλέον θέλει και έχει πάρει την απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος στην Αρκαδία.
Τι θα γίνει όμως με τις άλλες τέσσερις θέσεις του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου; Οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τέσσερις, κατά συνέπεια, κάποιοι θα «κοπούν»...

Πληροφορίες που έφτασαν στο kalimera-arkadia.gr, από υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της ΝΔ, στα κεντρικά του κόμματος, αναφέρουν ότι -τη δεδομένη χρονική στιγμή- στη «γαλάζια» παράταξη προσανατολίζονται στον εξής σχεδιασμό:
Πρώτον, από όλους τους ενδιαφερομένους, από την επαρχία Γορτυνίας, να είναι μόνο ένας υποψήφιος.
Δεύτερον, να υπάρξει εκπροσώπηση απ' όλες τις επαρχίες.
Τρίτον, μάλλον δεν θα υπάρξει γυναίκεια υποψηφιότητα.
Τέταρτον, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν δύο υποψηφιότητες από την επαρχία Μαντινείας.
Με βάση, αυτά τα στοιχεία, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό. Βέβαια, όλοι πρέπει να κρατήσουμε . μικρό καλάθι, αφού πολλές φορές, στα κόμματα, ο σχεδιασμός, αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πριν ανακοινωθεί επίσημα από τη ΝΔ.
Πάντως, αν τελικά υπάρξει μόνο μία υποψηφιότητα από τη Γορτυνία, είναι δεδομένο ότι αυτό θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, διότι οι Γορτύνιοι, σε όλη την Αρκαδία, είναι πάρα πολλοί και επιπλέον τα πρόσωπα από τη Γορτυνία, που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, είναι ικανά να προσδώσουν σημαντική δυναμική στη ΝΔ. Όλοι περίμεναν δύο υποψηφιότητες από τη Γορτυνία. Αν αυτό δεν γίνει, οι ... μουρμούρες δεν θα αργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter