tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Απόβαση" στο Περιφερειακό Συμβούλιο ετοιμάζουν κάτοικοι της Μεσσηνίας!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Απόβαση" στο Περιφερειακό Συμβούλιο ετοιμάζουν κάτοικοι της Μεσσηνίας!

Η Νοτιανατολική Πυλία, η Μεσσηνία βροντοφώναξε όχι στα λιγνιτωρυχεία σε Φαλάνθη - Χωματερό, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στην απειλή της δημόσιας υγείας, στην υποβάθμιση και την ακύρωση της αναπτυξιακής της προοπτικής. Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο Δημοτικό Σχολείο Χωματερού, πέρα και πάνω από ...
κόμματα, δημότες, εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων, αυτοδιοικητικοί της Μεσσηνίας τόνισαν ότι δε επιτρέψουν την υλοποίηση της ’’επένδυσης’’ και πως θα συνεχίσουν τον αγώνα με τη δυναμική τους παρουσία στην Τρίπολη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 20 Φεβρουαρίου, όταν θα συζητηθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ’’επένδυση’’ του λιγνίτη. Στην εντυπωσιακή συγκέντρωση δεν παρέστη ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ούτε οι μεσσήνιοι αντιπεριφερειάρχες. Το γεγονός σχολιάστηκε και καταγγέλθηκε και ο κ. Τατούλης κλήθηκε να πάρει άμεσα, τώρα, ξεκάθαρη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter