tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απαγόρευση εισόδου των πολιτών στον Λιμένα Παραλίου Άστρους

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απαγόρευση εισόδου των πολιτών στον Λιμένα Παραλίου Άστρους

Ανακοίνωση και για το λιμάνι του Παραλίου Άστρους εξέδωσε πριν λίγο, το Λιμενικό Ταμείο Αρκαδίας, σύμφωνα με το leonidion.gr και η οποία αναφέρει ... "Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που επικρατεί στον λιμένα και για την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων αποφασίζονται τα εξής:
Απαγόρευση εισόδου των πολιτών στα εξής τμήματα του λιμένα:




Τμήμα α
Είναι το τμήμα εκείνο το οποίο ξεκινάει από το άγαλμα της Γοργόνας και καταλήγει στο θέατρο.
Η απαγόρευση οφείλεται στο γεγονός ότι στο εν λόγω τμήμα παρατηρείται  εκτεταμένη υποσκαφή του έργου με αποτέλεσμα ένα πολύ μεγάλο μέρος της πλάκας του καταστρώματος να είναι κυριολεκτικά στον αέρα και επομένως οποιαδήποτε καταπόνηση θα έχει αρνητικές συνέπειες στο κατάστρωμα και κατά συνέπεια για αυτούς που το χρησιμοποιούν.
Για λόγους ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικά ενώ στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί σταθερό μεταλλικό κάγκελο στη είσοδο του εν λόγω τμήματος.
Τμήμα β
Αρχή κατεστραμμένου τμήματος το οποίο ξεκινά από το ακρομώλιο και καταλήγει στην πρώτη γωνία του έργου.(υπάρχει σχετικό σκαρίφημα)
Για λόγους ασφαλείας στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί μεταλλικό κάγκελο στη είσοδο της εν λόγω περιοχής απαγορευμένης  περιοχής πρόσβασης.
Στο παραπάνω τμήμα(τμήμα β) απαγορεύεται η πρόσδεση και χρήσης του  και από τα πλοία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Τ.Α.
Κουτίβας Αθανάσιος του Γεωργίου
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ
Λιμενολόγος Μηχανικός M.Sc"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter