tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σε απολογία υπάλληλος της ΔΕΥΑΤ για πειθαρχικό παράπτωμα

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σε απολογία υπάλληλος της ΔΕΥΑΤ για πειθαρχικό παράπτωμα

Σημαντικές εξελίξεις, αναμένονται, μέσα στην προσεχή εβδομάδα, για την υπόθεση με την υπάλληλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Τρίπολης, που φέρεται να ...
εισέπραττε χρήματα για λογαριασμούς ύδρευσης τα οποία κρατούσε και δεν τα έβαζε στο ταμείο της Επιχείρησης.
Τον τελευταίο μήνα, υπάρχουν δημότες οι οποίοι πηγαίνουν στη ΔΕΥΑΤ και παραπονούνται ότι, ενώ έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς τους, καλούνται να ξαναπληρώσουν. Φαινόταν δηλαδή ότι οι λογαριασμοί παραμένουν ανεξόφλητοι.
Αυτό το οποίο συνέβαινε, κατά πληροφορίες, είναι ότι μία υπάλληλος είσπραττε χρήματα για λογαριασμούς, τους σφράγιζε ως εξοφλημένους, αλλά τα χρήματα δεν τα έβαζε στο ταμείο της ΔΕΥΑΤ. Επίσης, δεν περνούσε τα στοιχεία του εξοφλημένου λογαριασμού στο σύστημα της ΔΕΥΑΤ. Με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ανεξόφλητοι οι λογαριασμοί, αν και είχαν πληρωθεί.
Μετά από αυτές τις καταγγελίες και τα παράπονα των δημοτών, που είναι αλήθεια ότι συνεχίζονται, η υπάλληλος κλήθηκε σε απολογία από τον προϊστάμενό της και την επόμενη Πέμπτη –κατά πάσα πιθανότητα- θα κληθεί να αποφασίσει για την υπόθεση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ.
Την απόφαση του συμβουλίου, δεν μπορεί κανείς να την προβλέψει ούτε να την προκαταβάλει.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) δεν έχει γίνει και δεν μπορεί να γίνει, αν δεν υπάρξει πρώτα απόφαση του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter