tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γιορτάζει το Ρόταρυ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γιορτάζει το Ρόταρυ


Σήμερα, 23 Φεβρουαρίου, το Ρόταρυ γιορτάζει! Ο μεγάλος Ανθρωπιστικός Οργανισμός συμπληρώνει 107 χρόνια προσφοράς! Και η Ελλάδα, που έχει τόση ανάγκη να δείξει και πάλι το λαμπερό πρόσωπό της, αυτή την εποχή που και ο κόσμος όλος έχει ανάγκη αυτό το φως, στέλνει ...
στην ηγεσία του Διεθνούς Ρόταρυ, στον Πρόεδρο Kalyan Banerjee, στον Γ. Γραμματέα John Hewko, στους Διοικητές των 530 Περιφερειών ανά την υφήλιο και στον Πρόεδρο του Ροταριανού Ιδρύματος Bill Boyd, το σύνθημα της μεγάλης εκστρατείας κατά της πολιομυελίτιδας πάνω στα τείχη της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σοβαροί???
Μπράβο ρε σεις!
Χρόνια πολλά στο μασονικό παράρτημα των ροταριανών!
Ξέρετε την ιστορία των ρόταρυ??
Για διαβάστε και λίγο και μετά διαφημίστε τους!!
Ροταριανοί, Lions και μαρτυρες του Ιεχωβά είναι κατασκευασμένες οργανώσεις των μασώνων που με την φιλανθρωπική τους δράση (δινοντας χρήμα δηλαδή), αποσκοπούν στο να χτυπήσουν την ορθοδοξία!!!!!
Προσέχετε...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε αναγνώστη
είναι λυπηρό στην σύγχρονη εποχή όπου η γνώση και η αλήθεια είναι ανοιχτή σε κάθε άνθρωπο και ειδικά μέσω του διαδικτύου, να αναβιώνουν τέτοιου είδους φοβικές και παραπλανητικές απόψεις.
Προτού κατηγορήσεις κάτι που σε όλο τον κόσμο έχει παγκόσμιο σεβασμό και ανανώριση και ειδικά το ελληνικό ρόταρυ το οποίο υποστηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της ορθοδόξου εκκλησίας μας, θα ήταν συνετό να ενημερωθείς λίγο...!

Ανώνυμος είπε...

Είδα το ρόταρυ της Τρίπολης μες τη λάμψη προχθές στην κοπή πίτας! Είμαστε σοβαροί? Βλέπετε τα αρκαδικά χωριουδάκια μας τι τραβάνε και πόση φτώχεια έχουν οι τριπολιτσιώτες της ΑΘήνας???? Η πολλή λάμψη σας μάρανε και τα νέα μέλη τρομάρα σας!

blogger hit counter