tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σμυρνιώτης: «Να αποπεμφθεί πρώτα ο Παυλής» - Και η απάντηση Παυλή: «Πρέπει να σοβαρευτεί ο Δήμαρχος»

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Σμυρνιώτης: «Να αποπεμφθεί πρώτα ο Παυλής» - Και η απάντηση Παυλή: «Πρέπει να σοβαρευτεί ο Δήμαρχος»

Σε κόντρα ανάμεσα σε Σμυρνιώτη και Παυλή εξελίχθηκε η δημόσια συζήτηση που ξεκίνησε για τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή μας. Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου Καρλή, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν είχε κανένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία.
Η απάντηση του Δημάρχου, ήταν ότι πρώτα πρέπει να αποπεμφθεί ο Παυλής, διότι το πρώτο μέρος που πλημμύρισε ήταν το πάνω μέρος του χωριού, στο Αρτεμίσιο, εκεί που ο σημερινός αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης, έχει διατελέσει, επί χρόνια Πρόεδρος της κοινότητας, κατά το παρελθόν.
Ποια ήταν η ανταπάντηση Παυλή;

Είπε: «Πράγματι στο Αρτεμίσιο έπεσαν πολλά νερά. Επειδή δεν κατάφεραν να ασχοληθούν επί ένα χρόνο με τον καθαρισμό των ρεμάτων μέσα στο δημοτικό διαμέρισμα, το νερό υπερκάλυψε το γεφύρι και έπεσαν πάνω σε ένα τοιχίο που δεν είχα φτιάξει εγώ, αλλά ο Γιώργος Τσαγγούρης. Στο Δήμαρχο Τρίπολης αρέσει να μεταθέτει ευθύνες και να αποπροσανατολίζει τα προβλήματα. Να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα και να αφήσει ποιοι είχαν ευθύνες παλιά. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τα βάζουμε με το Θεό και να λέμε ότι φταίνε κάποιοι άλλοι, όταν διαχρονικά οι υπηρεσίες του Δήμου κι άλλες υπηρεσίες έδιναν άδειες να χτίζουν δίπλα και μέσα σε ρέματα, να κλείνουν ρέματα να έχουν κακοτεχνίες σε τεχνικά έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter